5/26/2010

True Blood Yeni Promo Poster 10

  

 

 

  

 

 

Another New True Blood Promo Poster 10

Coming Soon: The Last Exorcism














Yönetmen: Daniel Stamm
Senaryo:  Huck Botko, Andrew Gurland
Yapımcı: Eli Roth, Marc Abraham,Eric Newman
Gösterim Tarihi: 27 Ağustos 2010 USA
Oyuncu Kadrosu: Patrick Fabian, Iris Bahr, Louis Herthum, Ashley Bell, Tony Bentley, Caleb Jones, Shanna Forrestall, Allen Boudreaux, Denise Lee, Becky Fly, Logan Graig Reid, Jamie Alyson Caudle
Stüdyo: Lionsgate
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1320244/
Web Sitesi:
http://www.thelastexorcism.com/

The Last Exorcism Trailer
http://movies.yahoo.com/summer-movie...ism/1810152400


Alman yönetmen Daniel Stamm ve yapımcı Eli Roth’un yeni projesi, “cinema-verite”  şeklinde (kadraja mikrofonun, yönetmenin, yani doğal çekim detaylarının da girmesi) çekildi. Patrick Fabian, filmde son şeytan kovma ayininin bir belgesel ekibi tarafından  filme alınmasına izin veren protestan bir papazı canlandırıyor.... Şeytan kovma ayini için iyi bir deneysel film formülü seçilmiş. Post prodüksiyon olan yapımı sahipsiz bırakmayan Lionsgate'in başkanı Jason Constantine, “Eli Roth, korku janrasında kilit bir isim ve bu film gerçek bir şeytan çıkarma ayinine çok çok yakın olacak, izleyiciler bu deneyimi gerçekten de ölümüne korkunç bulacaklar.” dedi.

After a career spent helping the devout through prayer and trickery, Reverend Cotton Marcus (Patrick Fabian) invites a film crew to document his final fraudulent days as an exorcist. Soon his faith is truly tested when a desperate plea from the father of a possessed girl (Ashley Bell) brings him face to face with the devil himself. 
'The Last Exorcism' Trailer Debut!