9/27/2011

Haven'da 2.sezon final zamanı! 2.12 'Sins of the Fathers' promo, sneak peek ve bölüm özeti!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta 'Business as Usual' isimli bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizi, kaldığı yerden bu hafta 30 Eylül Cuma akşamı devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.12 'Sins of the Fathers' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti, promo ve bir kaç tanıtım fotoğrafını bulabilirsiniz.

Yayınlanacak bu bölüm aynı zamanda dizinin 2.sezonunun final bölümü olacak. Yeni sezon onayı alaması beklenen dizinin 3.sezonunun olup olmayacağıyla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmış değil. Dizinin yayın takviminde bu sezon için hatırlanacağı üzere 13 bölüm gözüküyordu. Merak edenler için söyleyelim; 13.bölüm Aralık ayında özel 'Christmas' bölümü olarak yayınlanacak.

Yeni bölüm oldukça çarpıcı sonuçlarla geliyor. Haven'ın geçmişinden gelen hayaletler Audrey (Emily Rose), Nathan (Lucas Bryant) ve Duke'un (Eric Balfour) geleceğiyle ilgili şok edici gerçekleri ortaya çıkarmak için geri döner.

Battlestar Galactica, Dollhouse, Whistler gibi dizilerde yer almış olan aktör Tamoh Penikett sezon finali bölümünün konuk oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 2.sezonun on birinci bölümü 'Business as Usual'un Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranını yakalarken toplamda 1.868 milyon izleyici tarafından takip edildi.

2.12 promo


2.12 sneak peek