1/14/2011

J.J.Abrams'ın Fringe'nin Cuma gününe alınmasına tepkisi ne oldu?











Fox'un aldığı kararla Fringe'nin yeni yayın günü Cuma olarak açıklanmıştı. Dizinin ölü gün olarak nitelendirilen Cuma gününe alınması Fringe severlerin yoğun tepkisine neden olmuştu. Fringe'nin yaratıcılarından J.J Abrams bakalım bu konuda neler düşünüyor.

İşte Abrams'ın açıklamaları: ''Fringe'in Cuma gününe taşınmasına ilk tepkim lanet olsun olmuştu fakat bu tepkimi daha sonra Fox'a teşekkür etmem izledi. Gerçek şu ki Fringe'in 3.sezonu hakkında konuşuyoruz ve diğer ağlarda bazı diziler bu şans ve desteği bulamayabiliyor. Ancak ben Fringe takipçilerinden dizinin ölü yuvası tabir edilen bir geceye taşınmasına rağmen kendilerini yeni güne göre ayarlayıp diziyi izlemeye devam edeceklerinden yana umutluyum; türün ve şovun bir hayranı olarak dizi izleyicilerine inanılmaz derecede minnettarım.

Abrams izleyecilere" Üçüncü sezonun ikinci yarısında büyük bir ödeşme olacağını belirtip önümüzdeki bölümlerde 1985'e geri döneceğiz derken sözlerine şöyle devam ediyor:  ''Hikayeler sadece heyecan verici, parlak, zekice, merak verici ve eğlenceli değil ayrıca aklınızı başınızdan alacak, eski bölümlere dönüşler olacak. Beklentilerinize değecek muhteşem bölümlerin geldiğini söyleyebilirim.''

Bakalım Fringe yeni yayın gününde nasıl bir ilgi görecek. Dizinin dördüncü sezonunun olup olmaması konusunda artık Cuma gecesi reytingleri belirleyici unsur olacak..

Fringe 3x10 'Firefly' promo #2










21 Ocak Cuma günü 3x10 'Firefly' bölümüyle kaldığı yerden devam edecek olan Fringe'nin yeni bölümü için Kanada City TV'den yeni bir promo yayınlandı. Yeni bölüm Firefly'de yapılan bir hata Gözcülerden birini Fringe Team'e ulaşıp hatanın düzeltilmesi için yardım etme yönünde harekete geçirir. Ayrıca Walter favori müzisyenlerinden biri olan (Christopher Lloyd) ile tanışacaktır.. 

Fringe 3x10 "The Firefly" Canadian Promo


---Yeni saatinde ---
Pam: " Kiminle konuşuyorsun?"
Roscoe Joyce: " Bobby ile"
Pam: " Bobby mi?''
Bobby, Bay Joyce'un oğlu, 1985'te öldü."
 ---Fringe Takımı bir hayaletin peşinde---
September (Observer): "Konuşmamız gerek."
Walter: " Bence takım elbiseli adam, oğlunu zamanda yolculuğa çıkardı."
Roscoe Joyce: " Ne zamana kadar?"
Olivia: " Yırtılmış ve buruşturulup atılmışım gibi hissediyorum.''
--- Olivia geri dönmesiyle birlikte zor zamanlar geçirir ---
Olivia: " Her şey farklı."
--- Konuk yıldız; Christopher Lloyd ---

Fringe 3x10 'Firefly' promo, sneak peek ve bölüm konusu! 
Fringe 3x10 'Firefly'den kareler!