6/29/2011

Jared Harris: ''Fringe'ye dönmek isterim!''









Mad Men'in yıldızlarından Jared Harris, Fox'un bilim-kurgu dizisi Fringe'de yeniden gözükme konusunda istekli olduğunu açıkladı.

Harris, Fringe'de dengesiz bilim adamı David Robert Jones karakteriyle dört bölüm boyunca yer almış ancak karakter ilk sezon finalinde öldürülmüştü. ''Fringe'ye dönüşüm ya da dizide yeniden gözükmem ile ilgili henüz bir şey bilmiyorum. Neler oluyor emin değilim fakat Fringe'yi seviyorum ve dizinin bir hayranıyım'' diye konuşan Harris kendi karakterinin ölümünden sonra Fringe'yi takip etmeye devam ettiğini belirtti.

''Yaptıkları bütün bölümleri izledim ve hayranlık içinde takip ettim. William Bell (Leonard Nimoy)'in Olivia Dunham'ın bedenine yerleşmesi kesinlikle dahiceydi. Bu harika bir olaydı'' şeklinde sözlerine devam eden aktör şovu çok sevdiğini ve tekrar ekipte yer almak için her zaman hazır olduğunu belirtti.

AMC'nin Mad Men dizisinde Lane Pryce karakteriyle yer alan oyuncu yapım aşamasındaki Sherlock Holmes: A Game of Shadows filminde Moriarty rolüyle karşımızda olacak. 

Fringe TVGuide interview - Jared Harris,Mr.Jones

  
''Fringe'nin dönüşü yeni bir pilot bölüm gibi olacak!''