8/20/2010

True Blood oyuncuları Alex, Anna ve Stephen'den yeni 'Rolling Stone' pozları!




















3.sezonun sonuna doğru yaklaştığımız True Blood'da oyuncular Stephen Moyer, Anna Paquin ve Alexander Skarsgard'ın, Rolling Stone dergisine verdiği bazı pozları geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Özellikle kapak fotosu ile şu günlerde gündeme oturan üçlünün Rolling Stone tarafından paylaşılan diğer fotoları. Özellikle bu sezon gerek dizi içerisindeki bir çok sahne gerekse de dizi dışındaki magazinsel olaylarıyla True Blood ve ekibi sınırları iyice zorluyor:)

Rolling Stone: They're Hot, They're Sexy, They're Undead: 'True Blood' Cast in the Latest Issue of Rolling Stone | Rolling Stone Music | Photos
























True Blood oyuncuları Alex, Anna ve Stephen 'Rolling Stone' kapağında! 
True Blood 3.10 'I Smell A Rat' - 3 sneak peek
True Blood Promo 3.10 'I Smell a Rat'

Haven 1x07: Sketchy - Sneak Peek













Syfy'nin yaz dönemi yeni dizilerinden Haven'in geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 'Fur' bölümünün ardından yeni bölümü 20 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. 'Sketchy' isimli yeni bölümün geçtiğimiz günlerde yayınladığımız promosunun ardından yayınlanan sneak peek'i yazımızın devamında izleyebilirsiniz:

Sketchy - Sneak Peek - Haven : Episode 107


İlgili Başlıklar: 
Haven - Promo 1x07: 'Sketchy'

The Vampire Diaries 2.Sezon Official Trailer ve Yeni Tanıtım Posteri!












09 Eylül'de ikinci sezon startını verecek The Vampire Diaries dizisi için zaman yaklaştıkça CW tarafından yeni tanıtım fragman ve posterleri hızla gelmeye devam ediyor.. “Last year was just a taste. Get ready for the year of the Kat,”... Yazımızın devamında bulabileceğiniz yeni yayınlanan ikinci sezon resmi fragmanın sloganı işte bu cümle! Anlaşılan ilk sezonda flashbackler ile karşımıza çıkan Katherine ilk sezonun son bölümünde gözüktüğü Mystic Falls'da bu sezon sıkça şimdiki zamanda karşımıza çıkacak. Bu arada merak edenler için; fragmanda kullanılan şarkı ise The Pretty Reckless grubunun Make Me Wanna Die isimli parçası.

The Vampire Diaries Season 2 Official TEASER TRAILER
 

Ve yayınlanan en son 'The Vampire Diaries' tanıtım posteri: Paul Wesley, Nina Dobrev, Ian Somerhalder 




















The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die
 

'The Vampire Diaries' DVD Sneak Peeks
'The Vampire Diaries Season 2' / 3 yeni promo  
The Vampire Diaries Trailer - Extended Preview