10/26/2011

'The Walking Dead' 3. sezon onayını aldı!













AMC, yüksek izlenme rakamlarına ulaşan dizisi 'The Walking Dead' için 3.sezon onayını verdi!

İkinci sezonu bu ayın ortasında, 16 Ekim'de başlayan zombi draması kablolu kanallarda reyting konusunda yeni bir rekora imza atmış ve prömiyer bölümü, sezon açılışında elde ettiği rakamlarla kablolu kanalların televizyon tarihindeki en çok izleyicisini toplamayı başarmıştı.

Yayıncı kanal başkanı Charlie Collier akşam saatlerinde yaptığı açıklamada sevilen dizinin 3.sezonuyla önümüzdeki sene de ekranlarda olacağını ilan etti ve ''Bugün ölülerin önümüzdeki sezonda da yaşayacağını (!) ve The Walking Dead'in üçüncü sezonunun da kesinleşmiş olmasını açıklamaktan gurur ve büyük mutluluk duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Collier açıklamasını ''The Walking Dead gibi önemli bir projeyi televizyon ekranlarına yansıtmamızda katkısı olan kamera arkası ve önündeki herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve dünya çapında izleyici rekorlarını kırmaya devam etmesi hususunda da gururluyuz'' sözleriyle sona erdirdi.

The Walking Dead, her Pazar akşamı AMC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Devam etmekte olan sezonun 7. bölümünden sonra sezon ortası arasına girecek olan dizi Şubat ayında kaldığı yerden devam edecek.

.