9/18/2011

The Vampire Diaries 3.02 'The Hybrid' promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!










Özlem sona erdi! The CW'nin merakla beklenen dizisi The Vampire Diaries geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezon prömiyer bölümü ile 3.sezonunu açtı. Dizi önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek. 'The Hybrid' isimli 3.sezonun 2.bölümünün yayın tarihi ise 22 Eylül Perşembe akşamı.

Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman ve kareler ile bölümün kısa özetini bulabilirsiniz. Ayrıca geride bıraktığımız bölümün reyting raporu ile müzik listesi de yine yazımızın içerisinde yer alıyor. 

Yeni bölümde neler olacak? İşte 'The Hybrid'in kısa özeti: Yeni Düzen - Melez bir ordu yaratma peşinde olan Klaus (Joseph Morgan) kendisini daha güçlü hale getirecek bir planı uygulamaya koymak için hazırlanmaktadır. Ancak isteksizce de olsa bu planın bir parçası olan kurtadam Ray Sutton (David Gallagher)'ın katılımına rağmen işler tam olarak Klaus'un planladığı gibi gitmez. Damon (Ian Somerhalder) ve Alaric (Matt Davis) Elena’nın (Nina Dobrev) Stefan'ı (Paul Wesley) bulma konusunda planladığı stratejiye isteksizce olsa da uyarlar ve birlikte hareket ederler. Ancak bu durum Damon'un beklenmedik bir düşman ile tehlikeli bir mücadeleye girişmesine neden olur.

Jeremy (Steven R. McQueen), Matt'den (Zach Roerig) geçmişinden gelen hayaletlerin kendisinden ne istediğini anlaması konusunda yardım ister. Caroline'nin (Candice Accola) kendisinin yardımına ihtiyacı olduğundan habersiz Tyler (Michael Trevino) ise annesiyle (Susan Walters) duygusal bir yüzleşme yaşar.. Josh Butler'in yönetmenliğini üstlendiği bölümün senaryosu ise Al Septien & Turi Meyer'e ait.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan 'The Birthday' isimli bölümün reyting raporuna bakacak olursak; bölüm 18-49 yaş aralığında 1.4 rating oranı ve ortalama 3 milyon izleyici rakamlarını yakaladı. Geçen yılki 1.6'lık sezon açılışına nazaran 12%'lik bir düşüşle 3.sezonu açan dizinin yeni bölümünün 18-34 yaş aralığındaki bayan izleyiciler baz alındığında rating oranı 2.2'ye çıkıyor.

Ve dizinin müzik supervisorü Chris Mollere'nin bu hafta 'The Birthday' için seçtiği müziklerin listesi:

Ingrid Michaelson “Are We There Yet”
Two Door Cinema Club “What You Know”
The Civil Wars “Barton Hollow”
Trent Dabbs “Means To An End”
Andrew Belle “Make It Without You”
Martin Solveig and Dragonette “Hello”
Mona “Shooting The Moon”
The Kicks “Hawk Eyes”
Walk The Moon “Anna Sun”
Location Location “Starpusher”
Cobra Starship “You Make Me Feel”
Ron Pope “A Drop In The Ocean”

'The Hybrid' kısa fragman


'The Hybrid' uzun fragman


Bölümden kareler