2/26/2011

Supernatural 6x16 'And Then There Were None' promo, bölüm konusu, kareler ve bu haftaki reyting raporu!










Bu hafta 'The French Mistake' bölümüyle The CW ekranlarına gelen Supernatural yeni bölümüyle 04 Mart Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 6x16 'And Then There Were None olacak. Bölümün yönetmenliğini daha önce yedi kez Supernatural dizisi bölümlerinde yönetmenlik koltuğuna oturmuş olan Mike Rohl yaptı. Bölüm hikayesi ise Brett Matthews'e ait. Yeni bölüm için yayınlanan fragman ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Ayrıca hatırlatalım ki bu bölüm diziye beş hafta verilecek ara öncesi yayınlanacak olan son bölüm.

Peki yeni bölümde nelerle karşılaşacağız: Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) ve Bobby (Jim Beaver) The Mother of All'un son çocuğunu aramak için yola koyulurlar. Araştırma sırasında Samuel (Mitch Pleggi) ve Gwen (Jessica Heafey)'in de ava çıktıkları durumuyla karşılaşırlar. Samuel ve Bobby durumu nasıl ele alacakları konusunda hararetli bir tartışmaya girerler. 

Promo teaser for Supernatural episode 6x16


Cuma akşamı The CW'de ekranlara gelen Supernatural'in altıncı sezonunun 15.bölümü olan 'The French Mistake' reytinglerde 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.0 ve ortalama izleyici sayısı olarak ise 2.17 milyon izleyici rakamlarını yakaladı.

6.sezon bölümlerinin şimdiye kadarki ortalama izleyici rakamlarını hatırlayalım:

6.01 - "Exile on Main Street" - 2.90 m.
6.02 - "Two And a Half Men" 2.33 m.
6.03 - "The Third Man" 2.16 m.
6.04 - "Weekend At Bobby's - 2.84 m.
6.05 - "Live Free or Twi-hard! - 2.47 m.
6.06 - You Can't Handle The Truth - 2.51 m.
6.07 - "Family Matters" - 2.45 m.
6.08 - "All Dogs Go To Heaven" - 2.08 m.
6.09 - "Clap Your Hands If You Believe" - 1.93 m.
6.10 - "Caged Heat" - 2.14 m.
6.11 - "Appointment In Samarra" - 2.27 m.
6.12 - "Like a Virgin - 2.25 m.
6.13 - ''Unforgiven'' - 1.97 m.
6.14 - ''Mannequin 3: The Reckoning'' - 2.30 m. 
6.15 - ''The French Mistake'' - 2.17 m.

Tüm sezonların 15. bölüm izleyici rakamlarına bakalım:

1.15 - "The Benders" 3.96 m.
2.15 - "Tall Tales" 3.03 m.
3.15 - "Time Is on My Side" 2.55 m.
4.15 - "Death Takes a Holiday" 2.84 m.
5.15 - "Dead Men Don't Wear Plaid" 2.89 m.
6.15 - "The French Mistake" - 2.17 m.


Bölümden kareler









Supernatural 6x16 'And Then There Were None' sneak peek!

Insidious'dan yeni poster ve kareler yayında!




















Saw, Dead Silence ve Death Sentence gibi başarılı yapımların arkasındaki isim olan James Wan'ın yönetmenliğini yaptığı; "Paranormal Activity" nin yapımcıları olarak bildiğimiz Oren Peli (aynı zamanda ilk filmin yönetmeni), Jason Blum ile Steven Schneider'in yapımcılığını üstlendiği; diğer bir açıdan ise 2004 yılında sinema tarihine geçecek Saw serisinin ilk filmine beraber imza atan yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannel'i yeni bir projede tekrar buluşturan merakla beklediğimiz 'Insidious' için FilmDistrict yeni poster ve bazı yeni kareleri  bugün itibariyle Yahoo aracılığıyla bizlere iletmiş durumda. Posterin büyük hali için karenin üzerine tıklamanız yeterli. Bunun yanında filmden yeni kareleri de yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Filmin konusu itibariyle öne çıkan Dalton isimindeki çocuk karakter posterde de haliyle ön plana çıkmış durumda. İlk yayınlanan poster biraz düşük çözünürlüklü olduğundan çocuğun bir gözünde gördüğümüz yazıyı tam çıkarmak zor ancak sanırız ki filmin adı yazıyor..

Yönetmen: James Wan
Senaryo: Leigh Whannel
Tür: Korku
Yapım: 2010
Yapımcı: Jason Blum, Steven Schneider, Oren Peli
Oyuncu Kadrosu: Rose Byrne, Patrick Wilson, Barbara Hershey, Angus Sampson, Ty Simpkins, Andrew Astor, J.LaRose, Ruben Pla, Lin Shaye
Stüdyo: FilmDistrict
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1591095/
Filmin Konusu: Josh (Patrick Wilson) ve Renai (Rose Byrne) üç çocuklarıyla beraber eski bir eve taşınmış ve mutlu bir aile yaşamı sürdürmektedirler. Kaza sonucu küçük çocukları komaya girene kadar.. Ancak bundan sonra olaylar başlar.. John ve Renai oğullarını açıklanamayan esrarengiz ve doğaüstü olaylardan, 'öteki'nden kurtarmak zorundadır..


Kareler















Coming Soon: Saw'ın yaratıcılarından ''Insidious' / İlk klip yayında!

True Blood'da hangi karakter 4.sezonda geri dönüyor!










HBO'nun 4.sezonunu merakla beklediğimiz dizisi True Blood'un en sevilen karakterlerinden olan ve önceki sezonlarda dizide umduğumuzdan daha az gözüken Allan Hyde'nin canlandırdığı 'Godric' karakteri yeni sezonda tekrar karşımıza çıkacak! Hatırlanacağı üzere Godric, 2.sezonun 9.bölümü 'I Will Rise Up'da kendi isteğiyle gün ışığına çıkmış ve malum sonla diziden ayrılmıştı. Dizide çok fazla gözükmemesine rağmen yaşının verdiği olgunluk (!), adaletli düşünceleri ve insanlığa yakınlığı gibi özellikleri kendisini unutulmaz bir karakter yapmaya yetmişti.

Aynı zamanda Eric Northman'ın dönüştürücüsü olan 2000 yaşlarındaki Godric, ölümünün ardından geçtiğimiz sezonun final bölümünde diğer taraftan Eric'e bir mesaj iletmek için gözükmüştü. Godric'in dönüşünün hangi şekilde olacağı ile ilgili kesin bir bilgimiz yok. Bu dönüşün geçen sezon finalinde gözüktüğü şekilde olabileceği gibi flashback sahneleri ile olma ihtimali de yüksek. Her ne şekilde olursa olsun kesin olan yeni sezonda Godric'li sahneler izleyeceğimiz. Dizinin yaratıcısı Alan Ball ise bu konuyla ilgili fazla bilgi vermeyerek sadece ''Godric'in başka bir yönünü göreceksiniz'' açıklamalarında bulunmuş. Yazımızın sonunda ikinci sezonda yaşanan Godric'in veda ettiği duygu dolu sahneyi hatırlayalım:



True Blood mekanları: 'Fangtasia'