3/17/2011

Fringe 3x17 'Stowaway' kamera arkası kareler ve Bell-livia'dan ilk görüntüler!












18 Mart Cuma akşamı Fox ekranlarına gelecek olan 3x17 'Stowaway' bölümü için kamera arkasını yansıtan bazı kareler yayınlandı. Bunun yanında hatırlanacağı üzere geçen bölümün final sahnesi, William Bell'in ruhunun Olivia Dunham'ın bedeninde hayat bulmasıyla sona ermişti. Bunla ilgili yarın yayınlanacak bölümden ilk görüntüleri de yazımızın devamında bulabilirsiniz. Anna Torv böylece Olivia ve Fauxlivia karakterlerinin ardından Bell-livia şeklinde isimlendirebileceğimiz yeni bir karakterle daha karşımıza çıkmış oldu.

New Sneak Peek 'Stowaway' 3x17 













Fringe 3x17 'Stowaway' promo, sneak peek, bölüm konusu, kareler ve bu haftanın reyting raporu!

The Vampire Diaries 2.17 'Know Thy Enemy'den ilk kareler ve bölüm özeti!










24 Şubat'tan bu yana araya giren ve 07 Nisan'da yayınlanacak 'Know Thy Enemy' bölümüne kadar bu sürecin devam edeceği The Vampire Diaries'in önümüzdeki bölümünde neler olacağına dair ilk ipuçları geldi. Bunun yanında yeni bölümden altı yeni kareyi de yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bakalım yeni bölümde nelerle karşılaşacağız: Isobel'in beklenmedik ortaya çıkışı Jenna'nın harap olmasına neden olunca Alaric ve Elena ikilisi  öfkeli bir şekilde John'u karşılarına alırlar.  Bonnie şu anda ihtiyaçları olan atalarının gücünü kullanabilmek için gerekli olan büyüyü bulabilmek adına Damon ve Jeremy ile birlikte çalışır. Kalbi kırılmış ve çok üzgün bir durumda olan Caroline ise Matt konusunda ne yapacağını hala bilememektedir. Stefan ve Damon ise yeni bir gizli silaha sahip olduklarının farkına varırlar.

Yeni bölümden yayınlanan ilk kareler:













The Vampire Diaries 2.17 'Know Thy Enemy' promo #2 
The Vampire Diaries 2.17 'Know Thy Enemy' promo!