4/06/2011

Brad Dourif, Fringe'nin 3.sezon finalinde karşımıza çıkacak!












Fringe'nin 06 Mayıs'ta yayınlanacak olan 3.sezonun final bölümü 'The Day We Died'e yaklaşmaktayız. Daha önceden yapılan açıklamalarda sezon finalinde 'Moreau' isminde gizemli bir karakterle karşılaşacağımızı öğrenmiştik. Bu karakteri kimin oynayacağı belli oldu: Brad Dourif. Sezon finalinde tanışacağımız gizemli Moreau karakterinin sezon finalindeki yeri ne olacak, bekleyip göreceğiz.

61 yaşındaki tecrübeli aktör Brad Dourif'i dizi dünyasından özellikle Deadwood'daki Doc Cochran karakteriyle hatırlayabiliriz. Bunun dışında Star Trek: Voyager ve The X-Files gibi dizilerde de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı. Child’s Play,  Eyes of Laura Mars ve The Lord Of The Rings (John Noble ile birlikte) gibi filmlerde deoynayan Dourif'i  Rob Zombie’nin Halloween serisinde Sheriff Lee Brackett rolüyle izlemiştik. Brad Dourif oynadığı yapımlarda ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu ispat etmiş bir aktör. Kuşkusuz Fringe'de gözükecek olması oldukça keyif verici.

Brad Dourif in Child's Play 


Fringe kadrosuna yeni bir FBI ajanı katılıyor: Emily Meade

True Blood 4.sezondan ilk sneak peek!










HBO, internet sitesinde True Blood'un 4.sezonundan bir sahne içeren kısa klibi yayınladı. Aslında aynı klip 05 Mart'ta True Blood'un konuk olduğu PaleyFest 2011 organizasyonunda dizinin yeni sezon tanıtım ve reklam filmlerinde kullanılmış ve gösterilmişti. Klibe internet ortamlarında biraz belirsiz görüntülerle ulaşmak mümkündü. Ancak, HBO bu videoyu şimdi bizlere daha kaliteli bir görüntüyle ve 4.sezondan sneak peek duyurusuyla sunuyor.

Klipte Hoyt (Jim Parrack), Pam (Kristin Bauer van Straten) ve Jessica (Deborah Ann Woll) üçlüsünü Fangtasia çıkışında bir grup göstericiyle karşılaşırken görüyoruz. “Steve Newlin’s right. Devils of the Night!” sloganları atan ve vampirleri bu dünyada istemeyen grup üyeleriyle üçlü arasında bir atışma yaşanıyor ve Hoyt sonunda bir kavgaya girişiyor.

True Blood Season 4 Sneak Peek


True Blood 4.sezon 26 Haziran'da başlıyor!

The Vampire Diaries'de merakla beklenen Klaus'tan ilk kare!















The Vampire Diaries'de ikinci sezon devam ederken herkesin beklediği gelişmelerden birisi de kuşkusuz Klaus'un ortaya çıkışı. Uzun zamandır dizide ismini duyuyorduk, Klaus'u kim oynayacak diye uzun bir zaman bekledik ve sonunda işte The Vampire Diaries'in içinde yer alan Klaus ile tanışma vakti!

Yukarıdaki karede Klaus'u 1491 senesinde geçen bir flashback sahnesinde bir asilzade olarak görmekteyiz. Elijah (Daniel Gillies) ve Katherine (Nina Dobrev) ise fotoğrafta kendisine eşlik eden isimler.

Günümüzdeki Klaus'un görünümü ise şimdilik bir sır olarak devam etmekte. Klaus, ilk olarak 21 Nisan'da yayınlanacak olan 2.sezonun 19.bölümü 'Klaus'da karşımıza çıkacak.









Lisa Tucker 'Greta' karakteriyle The Vampire Diaries kadrosuna katıldı!