9/07/2011

'Alphas' 2.sezon onayını aldı!











Syfy'nin bu yaz ekranlara sürdüğü bilim-kurgu, aksiyon türündeki dizisi Alphas'a geçtiğimiz saatlerde 2.sezon onayı çıktı. Dizi, 2012'nin yaz döneminde bizlerle olmaya devam edecek.

2.sezonu için 13 bölüm sipariş edilen dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas' takımı, gizli bir ekip olarak şehirdeki sıra dışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engellemeye çalışmaktadır.

Syfy kanalı adına açıklamada bulunan Mark Stern ''Birinci sınıf yazarlarımızdan, David Strathairn liderliğindeki oyuncu kadromuza kadar herkesle ve ilk sezondan elde ettiklerimizle gurur duyuyoruz. İkinci sezondaki yaratıcı potansiyellerini görmek için sabırsızlanıyoruz'' şeklinde konuştu.

David Strathairn (Dr. Lee Rosen), Warren Christie (Cameron Hicks), Malik Yoba ( Bill Harken), Ryan Cartwright (Gary Bell), Azita Ghanizada (Rachel Pirzad) ve Laura Mennell'i (Nina Theorux) kadrosunda barındıran dizinin ilk sezonunda bir çok konuk oyuncu da yer aldı: Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Alaina Huffman (Stargate Universe), John Pyper-Ferguson (Battlestar Galactica), Summer Glau (Firefly), Garret Dillahunt (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Rebecca Mader (Lost) ve Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation).

Alphas 1.sezon fragmanı