3/26/2011

Being Human oyuncularıyla röportaj!









Being Human ekibinin hafta içinde New York'ta bulunan Paley Center'e yaptığı ziyaret esnasında Kevin Collier, Meaghan Rath (Sally), Sarah Allen (Rebecca), Sam Witwer (Aidan) ve Sam Huntington (Josh)'a bir kaç soru yöneltti ve kısa bir söyleşi gerçekleştirdi:

Meaghan Rath (Sally)

Sally her bölümde aynı kıyafetleri giyiyor. Karakterin bu sınırlı gardırobundan memnuniyetiniz nedir?

Bunu tahmin ediyordum. Çünkü şova katılmadan önce aynı şeyi giyiyor olacağımı az çok biliyordum. Ancak bunun karaktere uygun düştüğünü düşünüyorum. Çünkü, Sally'nin gerçekliği zaman içinde donmuş durumda. Bu yüzden aynı kıyafeti giyiyor olması gayet mantıklı. Ayrıca benim için çok rahat, tüm gün pijalarımı giymiş gibi hissediyorum:) Çocuklar kıyafet değiştirmek ya da makjaj yapmak için koşuştururken ben sadece vakit öldürüyorum.

Kederli bir hayaleti mi yoksa intikam isteyen bir hayaleti mi oynamak daha eğlenceli?

İntikamcı kesinikle! Dalga mı geçiyorsun!

Sally'den kendinizde görmek istediğiniz güçler olur muydu?

Telekinesis, objelere fiziksel olmayan yollardan dokunabilmek oldukça etkileyici. Küçük bir kızken bir bardak suyu zihnimle taşıyabilmek için çalışmıştım!

Sarah Allen (Rebecca)

Karakteriniz şimdiye kadar bir çok duygusal aralıklarla gösterildi, gelecekte karakterinizin neler yapmasını isterdiniz?

O daima büyük seçimler yapıyor. Düşünüyorum ki Rebecca sonunda vampirlerin yönetimini devralsa ve onların lideri olsa süper olurdu.

Sam Witwer (Aidan)

TV dizilerinde ve filmlerde bugünlerde oldukça fazla sayıda vampir karakterleri ile karşılaşırken siz nasıl bir yol izliyorsunuz?

Diğer vampir temalı yapımları izlemedim. Twilight, True Blood ya da diğer gündemdeki dizileri izlemedim. Ben sadece bağımlılığı ve alışkanlıkları ile mücadele eden Aidan karakterini oynamaya çalışıyorum.

Sam Huntington (Josh)

Sally ve Aidan oldukça endişeli bir profil çizerken Josh karakteri ise oldukça eğlenceli gözüküyor?

Bunu söylediğin için teşekkür ederim ancak gerçekten bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Josh görünüşte biraz daha komik olma eğiliminde ancak Sam ve Meghan daha eğlenceli.

Josh neden tıp okulunu bitirmedi?

Güzel soru (sırıtarak), belki de 2.sezon bu konu ele alınır ve cevabını bulur.

Being Human 2.sezon onayını aldı!

Haven 2.sezon Temmuz ayında Syfy ekranlarında başlıyor!









Geçtiğimiz günlerde Syfy'nin 2011 takvimini açıklamasıyla beraber Haven'ın yeni sezonunun da ne zaman başlayacağı belli oldu. Buna göre dizinin 2.sezonu Temmuz ayında start verecek. Ancak gün ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmiş değil. (Güncelleme: Haven 2.sezon 15 Temmuz'da başlıyor! Yeni sezondan ilk video: 'The Biggest Secrets')

Bu arada South Shore Now'dan alınan bilgiye göre ise dizinin yeni sezon çekimlerine 01 Nisan'da Chester, Nova Scotia'da start verilecek. Yeni sezonda ajan Parker çocukluğundaki gizemi çözmeye oldukça yaklaşacak. Ayrıca Duke (Eric Balfour) ile olan diyaloğu ve ilişkisi daha yakın olacak.

Çekimlerin büyük bir bölümü ilk sezonda olduğu gibi Chester, Hubbards ve Lunenburg'da gerçekleştirilecek.

Jason Priestley 'HAVEN'ın 2.sezon kadrosuna katıldı!