8/05/2010

'The Exorcist' Red Band Blu-ray Trailer!














William Peter Blatty'nin yazdığı romana dayanarak 1973 senesinde William Friedkin'in yönetmenliğinde 'tüm zamanların en korkunç filmi' sloganıyla vizyona girmiş kült korku filmi 'The Exorcist' Warner Home Video'nun açıklamasına göre blu-ray olarak 05 Ekim'de piyasaya sürülecek. Özellikle dönemin izleyicileri ve büyük kesim tarafından hala çok özel bir film olarak gösterilen, kendisinden sonra çekilen bir çok filme esin kaynağı olmuş 'The Exorcist'in konusu kısaca şöyleydi: Chris MacNeil , 12 yaşındaki kızı Regan ile Georgetown’daki evlerinde yaşamaktadır. Kocasından ayrılmış olan Chris , kızı Regan’ın doğumgünü için bir parti planlar. Chris , Regan’ın doğumgünü sırasında dengesiz davranışlar sergilemesi üzerine kızının bir hastalığa yakalanmış olabileceğini düşünür. Regan , bir çok doktora gösterilir ve bir çok kez tedavi edilmeye çalışılır. Ama zaten kesin bir teşhis koyamayan doktorlar Regan’ı tedavi edemezler. Bu zamanda küçük kızın şeytanca hareketleri günden güne artmaktadır. Regan’ı tedavi edemeyen doktorlar son çare olarak Chris’e şeytan çıkarma işlemini uygulayabilecek bir rahip bulmalarını tavsiye ederler.

The Exorcist Blu-ray Trailer - Red Band Trailer




Disklerde ayrıca 'The Exorcist' setinden kamera arkası görüntüler ve filmin oyuncu, yapımcıları ile söyleşiler de mevcut:




 




















  

Disc 1: - Extended Director's Cut (2000) plus Special Features 
Commentary by William Friedkin 
Raising Hell: Filming the Exorcist featurette – set footage produced and photographed by Owen Roizman, camera and makeup tests, and interviews with director William Friedkin, actress Linda Blair, author/screenwriter/producer William Peter Blatty and Owen Roizman (new; Blu-ray exclusive) 
The Exorcist Locations: Georgetown Then and Now featurette – Featuring a tour of the iconic locations where the film was shot (new; Blu-ray exclusive) 
Faces of Evil: The Different Versions of The Exorcist featurette – with director William Friedkin and author/screenwriter/producer William Peter Blatty discussing the different versions of the film and featuring outtakes from the film (new; Blu-ray exclusive) 
Trailers, TV spots & radio spots from the film's 2000 release 
Disc 2 - Theatrical Cut (1973) plus Special Features 
Introduction by William Friedkin 
Commentaries:
William Friedkin 
William Peter Blatty with Special Sound Effects Tests 
The Fear of God: 25 Years of The Exorcist [1998 BBC documentary] 
Additional interviews with William Friedkin and William Peter Blatty:
o The Original Cut
o Stairway to Heaven 
o The Final Reckoning 
Original ending 
Sketches & storyboards 
Trailers & TV spots from the 1973 version 

Filmle ilgili bu bilgileri verdikten sonra kuşkusuz korku sinemasının en ürkütücü müziklerinden birine sahip olan filmin soundtrack'ını da hatırlayalım: 

The Exorcist soundtrack

'Buried' Yeni Poster


















Büyütmek için karenin üzerine tıklayınız..


İlk gösterimini bu sene başında Sundance Film Festivali'nde yapan ve 24 Eylül'de vizyona girecek olan 'Buried'in ikinci trailer ve posterinin ardından yeni bir posteri daha yayınlandı. Yeni poster: 'His cell phone is dying.. His flashlight is fading.. His oxygen is running out.. But Paul Conroy ..Isn't ready to die'.

Yönetmen: Rodrigo Cortes 
Gösterim Tarihi: 24 Eylül 2010  
Tür: Gizem, gerilim
Senaryo: Chris Sparling
Oyuncu Kadrosu: Ryan Reynolds, Ivana Mino, Anne Lockhart, Robert Paterson, Smantha Mathis, Erik Palladino
Stüdyo: Lionsgate
Özet: Paul Conroy Irak'ta görev yapan bir Amerikan askeridir. Bir grup Iraklı direnişçinin saldırısına uğrayan Paul, gözünü açtığında ölümle burun buruna olduğunu görür. Paul uyandığında kendisini bir tabutun içinde, gömülü halde bulmuştur. Oraya nasıl ve kim tarafından getirildiğini bilmemektedir.Ölmemek için zamana karşı yarışmak ve klostrofobinin doruklarındaki bu kabusu atlatmak zorundadır.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1462758/
Web Sitesi: http://experienceburied.com/

Buried - Trailer #2



'Buried' yeni trailer!
Coming Soon: BURIED  
Buried Teaser Trailer yayında!