11/05/2010

The Walking Dead 1x02 'Guts' yeni sneak peek! Andrew Lincoln'un ikinci bölüm açıklamaları!











Michelle Maxwell MacLaren (Breaking Bad, X-Files)'in yönetmenliğini yaptığı AMC'nin iddialı dizisi The Walking Dead'in ikinci bölümü için yayınlanan promo ve ilk sneak peek'in ardından yeni bir klip daha yayınlandı. Dale, Shane, Carl, Lori, T-Dog, Amy, Jim, Andrea, Jacqui ve Morales klipte gözüken kampta kurtulan karakterlerden.. Dizide polis memuru Rick Grimes karakterini canlandıran 1973 doğumlu aktör Andrew Lincoln ise ikinci bölümle ilgili açıklamalarda bulunurken yeni bölümün bol aksiyonlu geçeceğini belirtiyor.

The Walking Dead 1x02 - "Guts": Sneak Peek #2 


The Walking Dead: Andrew Lincoln Interview

The Walking Dead 1x02 'Guts' promo, sneak peek ve bölümden kareler!

The Walking Dead 1.01 'Days Gone Bye' HD ve altyazılı izle!




















''The Walking Dead Başladı! Robert Kirkman'ın aynı adı taşıyan çizgi romanından televizyon ekranına uyarlanan, The Shawshank Redemption ve The Green Mile’ın yönetmeni Frank Darabont ile The Terminator ve Aliens’in yapımcısının ellerinden çıkan müthiş bir gerilim/drama serisi olan The Walking Dead, FX ekranlarında başladı. The Walking Dead kaçıranlar ve bir kez daha izlemek isteyenler için www.fxtv.com.tr’de; HD görüntü kaliyesiyle ve altyazılı olarak yayında. Dizinin ilk bölümünü siz de kendi blog’unuzda yüksek kaliteli haliyle yayınlayabilirsiniz.'' FOX INTERNATIONAL CHANNELS TURKEY

Bu vesileyle ilk bölümü yüksek izleyici rakamlarına ulaşan ve büyük ilgi gören dizimizin ilk bölümünü hala izlemeyenler varsa buyursun:



The Vampire Diaries 2.09 "Katerina" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!















The Vampire Diaries, dün akşam yayınlanan 'Rose' bölümüyle ikinci sezonun sekizinci bölümünü de geride bıraktı. Dizi önümüzdeki hafta 11 Kasım günü yayınlanacak olan 2.09 'Katerina' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümde 1492 senesi Bulgaristan'da geçen flashback'leri izleyeceğiz ve Katherine'nin şu anda olduğu kişiye nasıl dönüştüğüyle ilgili gerçekleri öğreneceğiz. Diziyle ilgili önceden yayınlanan karelerin (The Vampire Diaries 2.09 'Katerina' bölümünden ilk kareler!) ardından önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümün konusu ile birlikte promosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni bölümün konusu kısaca şöyle: Elena, Katherine'nin geçmişi ve kendi geleceği ile ilgili durumu araştırırken ve bunlarla ilgili gerçekleri ararken kendisini tehlikeli bir pozisyona sokar. Stefan'ın kendi planını asla kabullenmeyeceğini ve bu plana karşı çıkacağını bilen Elena, Caroline'den bunu sır olarak tutması için söz ister. Damon, ay taşının gerçek amacını ve gücünü araştırmasında yeni ortaya çıkan bir sırdaşı kullanır. Jeremy ve Bonnie, şaşırtıcı bir aile geçmişine sahip olan Luka isminde yeni bir öğrenciyle tanışır..

The Vampire Diaries - 2.09 - "Katerina" CW Extended Promo

Katherine's past is finally revealed when Elena puts herself in a dangerous position as she searches for the 
truth about what her own future may hold.

The Vampire Diaries 2.09 "Katerina" sneak peek!



Nina Dobrev - Associated Press röportajı!












The Vampire Diaries'de Elena Gilbert ve Katherine Pierce karakterlerine başarılı oyunculuğuyla hayat veren 1989 Bulgaristan doğumlu genç aktrist Nina Dobrev bugün Associated Press'e bir röportaj verdi. Nina Dobrev söyleşi sırasında dizide canlandırdığı her iki karakterin farklılıklarını belirtirken önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde Katerina'nın sırlarının ortaya çıkmaya başlayacağını belirterek dizinin gelecek bölümleri hakkında da bazı ipuçları veriyor. 17 dakikalık bu keyifli röportajın videosunu yazımızın devamında izleyebilirsiniz. Nina Dobrev bu akşam ise Jimmy Fallon'un konuğu olacak..

Associated Press Interview with Nina


Nina Dobrev 'Late Night with Jimmy Fallon' ve MTV'nin 'Seven' programına konuk oldu!