7/10/2011

Kanlı Pazar! 'Sunday Bloody Sunday' - II











Her Pazar 'Kanlı Pazar! 'Sunday Bloody Sunday' başlığı altında hafızalarımıza kazınan Korku-Gerilim sineması ve yer yer dizi dünyasının unutulmaz sahnelerinden kareleri paylaşmaya devam edyoruz. Paylaşacağımız sahnelerin içeriği başlıktan belli. Bu sahnelerin bizler için hem biraz nostalji olacağını hem de bir bakıma bilgi ve hafızamızı sınamamıza yardımcı olacağını umuyoruz...













I Saw The Devil: http://www.imdb.com/title/tt1588170/














Saw IV: http://www.imdb.com/title/tt0890870/















Cannibal Holocaust: http://www.imdb.com/title/tt0078935/














The Human Centipede: http://www.imdb.com/title/tt1467304/













Wrong Turn: http://www.imdb.com/title/tt0295700/


Kanlı Pazar! 'Sunday Bloody Sunday'

True Blood'un Alcide'si Joe Manganiello 'Details Magazine'nin konuğu!














True Blood'da Alcide Herveaux karakterini canlandıran 35 yaşındaki aktör Joe Manganiello, Details Magazine'ye konuk oldu.

Son olarak 3.sezon finalinde gözüken Alcide Herveaux karakteri 4.sezonda ilk kez 4.03 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?'de gözükecek. Sookie, bu bölümde Alcide ile tekrar irtibata geçiyor.

Rolü itibariyle dinç bir görünüm sergilemek zorunda olduğunu belirten Manganiello'nun spor salonundan görüntüler eşliğinde gerçekleştirdiği söyleşi videosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Manganiello, Details Magazine'nin Shia LaBeouf'un kapağında yer alacağı Ağustos sayısında yer alacak.

Video: Joe Manganiello Working Out (Hard)

 
Elizabeth Reaser: ''True Blood hayranıyım!''

The Walking Dead 2.sezon fan yapımı fragman!











AMC'nin ikinci sezonu merakla beklenen dizisi The Walking Dead son süreçte yeni sezon çekimleri için yayınlanan fotoğraflar ve yeni oyuncu kadrosu haberleri ile gündemimize gelmişti. 2.sezon için yayıncı kanal AMC'nin paylaşmış olduğu resmi bir fragman henüz mevcut değil. Şimdilik bazı fan yapımı teaser videolar hayranlar tarafından ilgiyle izleniyor. İşte bunların en çarpıcı olanlarından birisini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni sezonun başlaması için yaklaşık 3-4 aylık bir zaman diliminin kaldığı The Walking Dead'in 2.sezonunun 13 bölümden oluşacağını hatırlatalım. Kısacası altı bölümlük ilk sezonun ardından bizi daha fazla zombi, macera, kan ve aksiyon bekliyor!

Dizinin yaratıcılarından Robert Kirkman ve yapımcılardan Gale Anne Hurd, twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda fan yapımı teaser'ı oldukça beğendiklerini ancak resmi bir fragman olmadığını belirtirlerken, dizinin fanları ile 21-24 Temmuz'da düzenlenecek San Diego Comic-Con'da buluşacaklarını açıkladılar. Comic-Con'un başlamasıyla beraber diziden yeni fotoğraf, poster ve videoların da geleceğini belirtelim..

The Walking Dead Season 2 Fan Teaser

  
The Walking Dead 2.sezonda Otis karakterini Pruitt Taylor Vince canlandıracak!