9/09/2010

The Vampire Diaries 2x01 "The Return" Sneak Peek











Beklenen gün geldi ve Mystic Falls'a geri dönüyoruz! The CW'nin sevilen dizisi 'The Vampire Diaries' bugün yayınlanacak ilk bölümüyle ikinci sezona merhaba diyor. İkinci sezonun ilk bölümü 'The Return' için yayınlanan ilk sneak peek'i yazımızın devamında bulabilirsiniz. Dizinin tarih ve isimleri belli olan diğer bölümleri ise şöyle:  16 Eylül 'Brave New World', 23 Eylül 'Bad Moon Rising' ve 30 Eylül'de yayınlacak 'Memory Lane' bölümleri ile dizi devam edecek.  

The Vampire Diaries 2x01 "The Return" Sneak Peek 

Damon - Elena - Stefan

The Vampire Diaries 2.01 'The Return' yeni kareler!
'The Vampire Diaries' Avustralya GO! Channel' - Promo 
'The Vampire Diaries' 2.sezon tanıtım posterleri!  
Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi! 
The Vampire Diaries 2.sezon oyuncu kadrosu yeni tanıtım fotoğrafları!  

'I Spit on Your Grave'den ilk klip yayında!



















  
Steven R.Monroe yönetmenliğinde 1978 yapımı Day of the Woman ''I Spit on Your Grave''nin yeniden çevrimi 'I Spit on Your Grave' için yayınlanan poster ve fragmanların ardından ilk klip de yayınlandı. Videoyu yazımızın devamında izleyebilirsiniz. 78 yapımı film; genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine  huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmekteydi. Filmin 2010 versiyonunda kadın kahramanımız 'Jennifer Hills' karakterini Sarah Butler canlandırıyor. 1978 yılı orijinal versiyonu 'Day of the Woman'da bu karaktere Camille Keaton hayat vermişti. 25 yaşındaki genç aktris Sarah Butler'in filmografisindeki en önemli ve belki de en zor karakterlerden birini oynayacağı yapım olacak 'I Spit on Your Grave'. Normal yaşantısında da korku-gerilim filmlerini izlemeyi sevdiğini söyleyen genç oyuncu için Scream ve The Last House on the Left filmlerinin favorileri arasında olduğunu; bunun yanında macera ve fantastik filmleri izlemekten zevk aldığını, The Lord of the Rings, Pirates of the Carribean, Harry Potter serilerinin en çok sevdiği yapımlar olduğunu açıkladığını da belirtelim. 





Sarah Butler






Camille Keaton





Day of the Woman'ın 2010 versiyonunda Sarah Butler dışında oynadığı rollerin altından başarıyla kalkan aktör Andrew Howard ( Devil's Chair, Blood River, Luster), Jeff Branson, Chad Lindberg (Push), Daniel Franzese (Killer Pad, War of the Worlds), Rodney Eastman (Joey in A A Nightmare on Elm Street Part 3: Dream Warriors , A Nightmare on Elm Street Part 4: The Dream Master), Saxon Sharbino ve Amber Dawn Landrum gibi isimleri kadroda görmekteyiz.


I Spit on Your Grave - Clip #1: ''You're Lost Alright''

Jennifer meets her future assailants for the first time..

Filmin Künyesi
Yönetmen: Steven R. Monroe
Gösterim Tarihi: 08 Ekim 2010,USA
Oyuncu Kadrosu: Sarah Butler, Andrew Howard, Chad Lindberg, Daniel Franzese, Rodney Eastman, Jeff Branson, Saxon Sharbino, Amber Dawn Landrum, Tracey Walter,
Stüdyo: Anchor Bay
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1242432/
Web Sitesi:
http://www.ispitonyourgravemovie.com/

Trailer


'I Spit On Your Grave' yeni trailer ve filmden kareler!
'I Spit on Your Grave (remake)' yeni poster!
Coming Soon: I Spit on Your Grave (remake)   
I Spit on Your Grave'den yeni kare!

The Vampire Diaries 2.03 'Bad Moon Rising'den yeni kareler!















Beklenen gün geldi ve 'The Vampire Diaries' bugün yayınlanacak ilk bölümüyle ikinci sezona merhaba diyor. Katılan yeni karakterler ve Mystic Falls'ın yeni ziyaretçileri ile yeni sezonun oldukça hareketli ve sürprizlerle dolu geçeceğini şimdiden söylemek mümkün. İlk bölüm 'The Return' ve ikinci bölüm 'Brave New World'den yayınlanan birçok karenin ardından 23 Eylül'de yayınlanacak üçüncü bölüm 'Bad Moon Rising' için Nina Dobrev ve Ian Somerhalder'in yer aldığı bir kareyi geçtiğimiz haftalarda yayınlamıştık. Üçüncü bölüm için yayınlanan diğer kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni karelerde Salvatore kardeşler, Elena dışında Alaric ve Tyler'i de görmek mümkün. Acaba Tyler'in bulunduğu yerde neler oluyor?





































































The Vampire Diaries 2.03 'Bad Moon Rising'den bir kare!
'The Vampire Diaries' Avustralya GO! Channel' - Promo
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den yeni kareler!
'The Vampire Diaries' 2.sezon tanıtım posterleri!  
Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi! 

The Vampire Diaries 2.sezon oyuncu kadrosu yeni tanıtım fotoğrafları!