11/07/2010

True Blood magazin turu !












- True Blood'un karizmatik vampiri Eric Northman'ı canlandıran 1976 Stockholm doğumlu aktör Alexander Skarsgård küçük yaşlardan itibaren çeşitli filmlerde rol almaya başlamış bir isim. Skarsgard'ın çocukluk döneminde rol aldığı birkaç filmden kendisinin de yer aldığı bazı sahneleri paylaşıyoruz. Filmler sırasıyla; Alex'in sadece sekiz yaşında olduğu 1984 tarihli Allan Edwall'ın yönettiği 'Åke och hans värld', 1987 tarihli Jonas Cornell'in yönetmenliğinde 'Idag röd' ve 1989 tarihli Rumle Hammerich'in yönettiği 'Hunden som log (The Dog That Smiled)'
















- Geçtiğimiz yaz aylarında birlikteliklerini evlilikle resmileştiren True Blood'un başı beladan kurtulmayan karakteri Sookie'yi oynayan Anna Paquin ve eşi Stephen Moyer (Bill)'in Splash ve Banjo isimlerindeki köpekleriyle sık sık görüntülendiğini biliyoruz. Son olarak geçtiğimiz gün Los Angeles'de Banjo ile yürüyüşe çıkan Paquin objektiflere işte böyle yansımış..











- True Blood'un Jason Stackhouse'si Ryan Kwanten MTV kanalındaki 'The Seven's Halloween Special' isimli programa katıldı. Programda perili evde korkunç makyajlı palyaçolar tarafından kovalanan Kwanten objektiflere böyle yansımış. Vampir avcılığından sonra palyaçolardan kaçmak Kwanten'e açıkçası pek yakışmamış:)














- True Blood'un yıldızlarından Sam Trammell (Sam Merlotte), Joe Manganiello (Alcide Herveaux) ve Jim Parrack (Hoyt Fortenberry) Danny Boyle'nin önümüzdeki sene içerisinde gösterime girecek olan yeni filmi 127 Hours'un geçtiğimiz günlerde Beverly Hills, California'da düzenlenen premiere'ine katıldı. Geceden Jim Parrack ile yapılan röportaj videosu:



Nina Dobrev 'Late Night with Jimmy Fallon' ve MTV'nin 'Seven' programına konuk oldu!










09 Ocak 1989 Bulgaristan doğumlu The Vampire Diaries'in Elena ve Katherine'si sempatik oyuncu Nina Dobrev son olarak Associated Press'e verdiği röportajın ardından 'Late Night with Jimmy Fallon' ile 'MTV Seven'e konuk oldu. Jimmy Fallon'un eğlenceli geçen  programında dizi ve her iki karakteri hakkında konuşan Nina Dobrev'i program süresince aynı zamanda dans ederken ve oyun içerisinde de görüyoruz. MTV'nin günlük popüler kültür programı Seven'de ise Katherine ve Elena rolleriyle Damon, Mason ve Stefan ile öpüşme sahneleri hakkında konuşuyor. 

Nina Dobrev on Jimmy Fallon Part 1


Nina Dobrev on Jimmy Fallon Part 2


Nina Dobrev on MTV's Seven

Nina Dobrev - Associated Press röportajı!

Supernatural 6x08 'All Dogs Go to Heaven' promo ve bölümün konusu












Bu hafta yayınlanan 'Family Matters' bölümüyle altncı sezonun yedinci bölümünü de geride bırakan Supernatural'de önümüzdeki bölüm 12 Kasım'da. Yeni bölümün ismi ise: 'All Dogs Go to Heaven'. Yeni bölümün kısaca konusu ise şöyle: Sam ve Dean, Alpha Skinwalker'ın planlarını keşfederler. Plana göre yeni hücreler üretilip canlılar türetilecek ve insanlığın üzerine salınacaktır. Alpha'yı durdurmak için Winchester'ların köpek biçimine bürünmüş bir skinwalker'a ihtiyaçları vardır.

Promo teaser for Supernatural 6x08, "All Dogs Go To Heaven"