9/23/2011

Alphas'da sezon finali zamanı! 1.11 'Original Sin' promo, bölüm özeti, kareler ve geçen haftanın reyting raporu!










Syfy'nin bu yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi 'Alphas'da sezon finali zamanı! 11 Temmuz'da yayınlanan pilot bölümüyle ekranlara gelmeye başlayan dizi bu hafta ilk sezonunu sonlandıracak ve önümüzdeki yaz dönemine kadar sürecek bir araya girecek.

Dizi, 26 Eylül Pazartesi akşamı Syfy ekranlarında 1.11 'Original Sin' bölümüyle karşımızda olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm özeti, tanıtım fotoğrafları ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıra dışı suç olaylarını araştırmakta ve yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; Savunma Bakanlığı ile Red Flag (Kızıl Bayrak) örgütü arasındaki savaş hızla tırmanırken 'Alphas' takımı da bu aşamada önemli bir sınav verecektir.

Alphas'ın geçen hafta başında yayınlanan onuncu bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 rating oranı ve 1.390 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi dizide sezon finali zamanı. Ve hemen hatırlatalım, geçtiğimiz haftalarda Syfy'den yapılan açıklamayla dizi 13 bölümden oluşacak 2.sezon onayını almıştı..

1.11 'Original Sin' promo