4/14/2011

True Blood mekanları - 2










26 Haziran 2011'de 4.sezonuna başlayacak olan True Blood'un ilk üç sezonunda dizi ile özdeşleşen bir çok mekan tanıdık. Louisiana ve California'nın güneyinde gerçekleştirilen çekimlerde yer alan bu mekanlardan bazılarını belirli süreçlerle hatırlamaya devam edelim. Önceki yazımızda California'nın güneyinde gerçekleştirilen çekimlerde yer alan mekanlardan Fangtasia'nın gerçek halini tanımıştık (True Blood mekanları: 'Fangtasia') 

True Blood'da yer alan mekanların bazıları kamera ile görüntülenip internet ortamında paylaşılmış. Bunlardan birisi de Bill Compton'un evi.



Aşağıda paylaşacağımız iki mekanı ise True Blood'un açılışında Bad Things şarkısı eşliğindeki jenerik görüntülerinde görmek mümkün. İlki eski Victorian evi. Şu anda kimsenin yaşamadığı ev restore ediliyor. Diğeri ise Shreveport mekanlarından bir diğeri olan Lucky Liquor.





True Blood mekanları: 'Fangtasia'

True Blood'un Jessica Hamby'si Deborah Ann Woll hakkında bilinmesi gereken 10 şey!














True Blood'da canlandırdığı Jessica Hamby karakteriyle tanıdığımız 26 yaşındaki genç ve sempatik aktrist Deborah Ann Woll hakkında bazı ilginç bilgiler:

- Kendisi doğal bir sarışın
- Jessica rolüne hazırlanırken bir çok hayvan saldırısı görüntüleri izlemiş
- Choroideremia (gözde retina ile sklera arasında damar tabakasının olmayışı, koroidea'nın doğuştan yokluğu) rahatsızlığı bulunan insanlara destek veriyor. Erkek arkadaşı da nihai körlüğe sebep olabilen bu hastalığa sahip
- Favori şovu Mystery Science Theater 3000 ve her gece yatmadan bir bölüm izlemeyi ihmal etmiyor
- Dizide rolünün belli olmasının ardından güney aksanı için beş günlük sürede sıkı bir çalışma yapmış
- Korku ve cinselliğin yakından bağlantılı olduğunu düşünüyor.Ona göre korku seksilik demek. Bizi korkutan şeyler biraz seksidir ve bilinmeyen şeyler bizi çeker.
- Celiac yani çölyak hastalığı var (bir ince barsak ailerjisidir. Bu allerji; buğday, arpa, yulaf, çavdar gibi tahılların içinde bulunan gluten ismi verilen proteine karşı ince bağırsağın ömür boyu sürecek bir hassasiyet göstermesi olarak tanımlanır)
- Erkek arkadaşıyla online ortamda tanışmış. Edward Scott ile tanışmasına vesile olan site ise match.com
- Woll, New York doğumlu
- Vogue'nin eski modellerinden.

Anna Paquin & Stephen Moyer çifti LA Lakers maçında!
True Blood'un Arlene Fowler'ı Carrie Preston hakkında ilginç bilgiler!

The Vampire Diaries: 'Stefan Promo Poster'




















14 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 2.18 'The Last Dance' bölümüyle devam edecek olan ve ikinci sezonunun finaline adım adım yaklaştığımız The Vampire Diaries karakterleri için The CW tanıtım posterleri yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Damon posterinin ardından bu kez sıra Stefan'da. Mesaj ise oldukça kaygı verici: 'Dying to save her'

The Vampire Diaries: 'Damon Promo Poster' 
The Vampire Diaries 'Nina Dobrev' posteri!