7/20/2011

True Blood 4.05 'Me and the Devil' promo ve bölüm özeti!











True Blood geride bıraktığımız hafta 'I'm Alive and on Fire' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü ise 24 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.05 'Me and the Devil' olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve bölüm konusu ile beraber geçen haftanın özet videosu ile dizide geçen hafta çalan parçaların listesini bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; Sookie, Eric ile ilgilenmeye ve ona bakmaya devam ederken Pam oldukça farklı bir görüntü ile karşımızda olacak. Bill Compton krizi ortadan kaldırmak için bizzat devreye girer. Sam'in başı yine belaya girer ve Tommy'nin suç ortağı haline gelir. Arlene ve Terry problemlerini çözmek için dini yolları kullanmayı düşünür. Jason ise zor günlerin ardından iyileşmek için istirahate çekilmiştir. Ayrıca bu bölümde Allan Hyde'nin canlandırdığı ve Eric Northman'ın dönüştürücüsü olarak bildiğimiz 'Godric' karakteri tekrar gözükecek.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“Calling the Shots” - Misisipi Mike Wolf (Sam'in aracında çalan parça)
“Do You Remember” - La Luna (Sam'in Luna'nın evine gidip kızıyla tanıştığı esnada)
“Butt Me Buster” - Helmut Reinhardt (Bill'in Portia’nın büyükannesiyle tanıştığı sırada)
“Tighten Up” - The Watson Twins (Alcide'nin Sookie'ye yardım ettikten sonra eve dönüp olanları Debi'ye anllattığı esnada)
“Moonlight Remembers” - APM
“Twisting Wind” - Helen Henderson (Jessica & Hoyt'un yolun kenarında yaralı Jason'u buldukları esnada)
“I’m Alive and On Fire” - Danko Jones (kapanış müziği)

4.05 'Me and the Devil' promo


4.04 özet video


True Blood'da herkesin söylemeyi sevdiği kelime: ''Sookie''

Emily Rose: ''Haven'ın yeni sezonu daha karanlık olacak''











Syfy dizisi Haven'da Audrey Parker karakterini canlandıran 30 yaşındaki sempatik oyuncu Emily Rose yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun biraz daha karanlık ve korkutucu olacağını ifade etti.

Entertainment Weekly'e konuşan aktrist ikinci sezonda bir çok insanın ölümüyle karşılaşacağımızı söylerken '' Bir şeyler oluyor, insanlar ölüyor.. Bu sezon çok daha fazla silah ortada olacak... Geçtiğimiz yıl kasaba ve burada yer alan karakterlerin ilginçlikleri, garip yönleri üzerinde durduk. Bu yıl ise daha ağır ve karanlık konular üzerinde duracağız.'' dedi.

Yeni sezon için yine aynı ekiple çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Rose, ikinci sezonun kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.. 

Haven Season 2 Freakish Things Promo 


WWE yıldızı Edge 'Haven' kadrosuna katıldı!

Haven 2.02 'Fear and Loathing' sneak peek, bölüm özeti ve bölümden kareler!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta yayınlanan 'A Tale of Two Audreys' isimli bölümle 2.sezonunu açtı. Dizi, kaldığı yerden 22 Temmuz Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.02 'Fear and Loathing' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti ile bölümden yayınlanan sneak peek video ve bölümden bir kaç tanıtım fotoğrafını bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; kendi kimliğinin gizemi ile uğraşmaya devam eden Audrey, Nathan ve kasabaya gelen diğer Audrey ile birlikte kasaba geneline yayılmakta olan bir korkunç bir salgını durdurmak zorundadır: İnsanların en kötü korkuları hayat bulmaktadır..

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezonun ilk bölümü 'A Tale of Two Audreys'in Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranını yakalarken toplamda 1.884 milyon izleyici tarafından takip edildi.  

Fear and Loathing - Sneak Peek - Haven 2.02


Bölümden kareler











Haven 2.sezon başlıyor! 2.01 'A Tale of Two Audreys' bölüm özeti, sneak peek ve kareler!