2/19/2011

Supernatural 6x15 'The French Mistake' promo, sneak peek, kareler ve bu haftaki reyting raporu!










Bu hafta 'Mannequin 3: The Reckoning' bölümüyle The CW ekranlarına gelen Supernatural yeni bölümüyle 25 Şubat Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 'The French Mistake' olacak. Bölümün yönetmenliğini daha önce on bir kez Supernatural dizisi bölümlerinde yönetmenlik koltuğuna oturmuş olan Charles Beeson yaptı. Yeni bölüm için yayınlanan fragman, sneak peek ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Peki yeni bölümde nelerle karşılaşacağız: Bu bölümde Sam ve Dean Winchester'i paralel evrende göreceğiz. Raphael'in saldırıya geçmesi sonrasında Balthazar, kardeşleri koruma çabasıyla onları alternatif evrene gönderecektir. Alternatif evrende her iki kardeş Supernatural adlı bir dizide rol almakta ve Jared Padalecki ile Jensen Ackles isimlerini taşımaktadırlar. Winchester kardeşler gördükleri karşısında oldukça şaşkındırlar çünkü Sam paralel evrende Ruby ile evlidir. Castiel ise Misha Collins isminde oldukça neşeli bir aktördür. (Dördüncü sezonda Ruby olarak karşımıza çıkan Genevieve Cortese gerçek hayatta da Jared Padalecki'nin eşidir. Paralel evrende diğer bir deyişle oyuncuların gerçek yaşamı yansıtılmış olacak.) Kısacası bizleri oldukça ilginç ve bir o kadar eğlenceli bir Supernatural bölümü bekliyor.
 


Promo teaser for Supernatural episode 6x15


SPN 6.15 - The French Mistake - Sneak Peek


Cuma akşamı The CW'de ekranlara gelen Supernatural'in altıncı sezonunun 14.bölümü olan 'Mannequin 3: The Reckoning' reytinglerde 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.0 ve ortalama izleyici sayısı olarak ise 2.30 milyon izleyici rakamlarını yakaladı.

6.sezon bölümlerinin şimdiye kadarki ortalama izleyici rakamlarını hatırlayalım:

6.01 - "Exile on Main Street" - 2.90 m.
6.02 - "Two And a Half Men" 2.33 m.
6.03 - "The Third Man" 2.16 m.
6.04 - "Weekend At Bobby's - 2.84 m.
6.05 - "Live Free or Twi-hard! - 2.47 m.
6.06 - You Can't Handle The Truth - 2.51 m.
6.07 - "Family Matters" - 2.45 m.
6.08 - "All Dogs Go To Heaven" - 2.08 m.
6.09 - "Clap Your Hands If You Believe" - 1.93 m.
6.10 - "Caged Heat" - 2.14 m.
6.11 - "Appointment In Samarra" - 2.27 m.
6.12 - "Like a Virgin - 2.25 m.
6.13 - ''Unforgiven'' - 1.97 m.
6.14  - ''Mannequin 3: The Reckoning'' - 2.30 m. 

Bölümden kareler


Being Human 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' promo, sneak peek ve kareler!











Being Human, bu hafta yayınlanan 'The End of the World as We Knew It' bölümünün ardından önümüzdeki hafta 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' ile ekranlara gelecek. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 21 Şubat Pazartesi olacak. 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Sally, fikrini değiştirir ve Aidan'ı Danny'i haklaması için gönderir. Aidan ve Rebecca yaklaştıklarında Marcus intikam peşindedir.Üçlümüzün geçici de olsa yeni bir ev arkadaşı olacaktır: Josh'un kız kardeşi.

Being Human'ın bu hafta yayınlanan beşinci bölümünde neler yaşandı: Evde yaşanan bir olay Sally'nin anılarının canlanmasına neden oldu ve Sally ölümle sonuçlanan merdivenden yuvarlanma hadisesinin öncesini görerek ölümüne neden olan olayı gördü ve gerçekleri öğrendi. Josh ise kendisinin kurtadam olmasına neden olan kişinin kim olduğunu öğrenir. Kısacası Sally kendisinin hayalet, Josh ise kurtadam olmasının altında yatan gerçekleri öğrenir. Aidan ise Bishop'un yeni planını ortaya çıkararak buna engel olmaya çalışır.. Beşinci bölümde neler oldu, hatırlamak isteyenler için bir dakikalık kısa özet videosu:


Being Human'ın 21 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' bölümü için yayınlanan promo ile Aidan, Josh ve kız kardeşi Emily'nin yer aldığı sneak peek:

Being Human (Syfy): Episode #1x06 - Preview


Being Human (Syfy): Episode #1x06 -Sneak Peek


Geçtiğimiz hafta Sevgililer Günü'nde yayınlanan Being Human'ın reyting oranlarında ise bu hafta düşüş gözüktü. Bu haftaya özel mi yoksa genel bir düşüş yaşanacak mı bunu önümüzdeki haftalarda daha iyi değerlendirebileceğiz. Dizinin bu haftaki bölümü (Syfy, 9pm) toplam 1.086 milyon izleyici tarafından takip edildi.

1.06 bölümden kareler