10/29/2010

The Vampire Diaries 2.08 "Rose" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!















'The Vampire Diaries', dün akşam yayınlanan 'Masquerade' bölümüyle ikinci sezonun yedinci bölümünü de geride bıraktı. Dizi önümüzdeki hafta 04 Kasım'da yayınlanacak olan '2.08 Rose' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan promo ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz..

Yeni bölümün konusu ise şöyle: Stefan ve Damon Salvatore kardeşler Elena'ya yardım ederler ve bu süreç içerisinde insanlar, vampirler ve uzak geçmişte yaşanan olaylar hakkında şaşırtıcı yeni bilgiler öğrenirler. Jeremy, Bonnie'ye zor ve yorucu bir büyü sonrasında yardımcı olur, Carolina ise Tyler için işleri kolaylaştırabilmek adına elinden geleni yapmaktadır. Ve son olarak Stefan ve Damon yeni bir şeyi anlarlar..

8.Bölümün müzik listesi:
Dragonette “We Rule The World”   
TV On The Radio “Wolf Like Me”   
Editors “Blood”   
Andrew Belle “In My Veins”   
Cruel Black Dove “Love Song”
The Afters ''Ocean Wide''
Sleeperstar “I Was Wrong”

Yeni bölüm için yayınlanan bazı  kareleri ise geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştık: The Vampire Diaries 2.08 'Rose'den ilk kareler!  

The Vampire Diaries - 2.08 - "Rose" CW Extended Promo

Finally, Stefan and Damon reach a new understanding.



Scream 4 'den yeni kareler!












Geçtiğimiz hafta Scream Awards 2010'da Los Angeles'de ilk gösterimini yapan ve ardından ilk fragmanı da yayınlanan Wes Craven'in 90'lı senelere damgasını vuran meşhur Scream serisinin uzun aradan sonra gelecek devam filmi 'Scream 4'den son yayınlanan bir kaç karenin ardından fan sitesi Hello Sidney'in yayınladığı, kaynağı belirtilmeyen ancak People Magazine'den alıntı olduğunu tahmin ettiğimiz yeni bazı kareleri içeren sayfa görüntüsünü paylaşıyoruz. Karelerde serinin artık demirbaşları olarak nitelendirebileceğimiz:) Courteney Cox ve Neve Campbell'in dışında Anna Paquin, Kristen Bell ve Hayden Panettiere gibi isimleri de görmek mümkün..
























Scre4m (Scream 4)'den ilk trailer ve filmden kareler!
Scream IV'den set fotoğrafları ve kamera arkası!
Grupanya

Grupanya