5/28/2011

Andrew Lincoln: ''Bir rüya yaşıyorum!''











The Walking Dead'de Rick Grimes karakterini canlandıran 38 yaşındaki İngiliz aktör Andrew Lincoln dizide rüyasının rolünü oynadığını söyledi. AMC'nin başarılı serisi The Walking Dead'de lider karakter Rick'i canlandıran oyuncu, dizinin kadrosunda bulunmanın ve burada çalışmanın kendisi için olağanüstü bir deneyim olduğunu açıkladı.

IGN'ye konuşan Lincoln ilk sezonun kendisi için inanılmaz bir onur ve özgürleştirici deneyim olduğunu ve bu duygunun yeni sezon çekimleri içinde devam ettiğini söylerken şöyle konuştu: ''Rick Grimes karakteri halktan biri ve aynı zamanda lider vasıflı ancak o da kusurlu''

Lincoln şovun yaratıcısı Frank Darabont ile çalışmanın oldukça zevkli olduğunu söylerken yazar Stephen King ile olası işbirliğinin de mükemmel olacağını belirtti.

Aktör son olarak şu sözleri sarf etti: ''Kovboy çizmelerimi giyiyorum, atlara biniyorum ve zombileri vuruyorum.. Kendimi bir tür rüyada gibi hissediyorum''

The Walking Dead sene sonuna doğru ikinci sezonuyla karşımızda olacak..

Robert Kirkman: ''Andrea, The Walking Dead'in 2.sezonunda kilit rol oynayacak!''











''The Walking Dead'in ikinci sezonunda daha fazla vahşet ve ölüm sahnesi olacak''. Dizinin yaratıcısı Robert Kirkman'ın söyledikleri bununla sınırlı değil..

Kirkman, TV Guide'ye yaptığı açıklamalarda izleyicilerin yeni sezonda Laurie Holden'in canlandırdığı  'Andrea' karakterine daha fazla dikkat etmelerini, bu karakterin artık biraz daha ön plana çıkacağını belirtirken sözlerine şöyle devam etti: ''Andrea, CDC'de ölmeyi çok istemişti, o yüzden onunla artık çok ilgili olacağız. Dale'nin sevgisi onun acısını kanalize edecek ve grubun koruyucusu olma arzusunda olacak. Bazı silahları öğrenmeye çalışacak, bu konuda belli bir düzeye ulaşamasa da bu yolda ilerliyor olacak''.

Kısacası, geçtiğimiz aylarda Chicago'da düzenlenen C2E2'de yeni sezonla ilgili verilen ipuçları arasında da belirtildiği gibi ikinci sezonda çok daha güçlü bir yapıya sahip ve kendini toparlamış bir 'Andrea' karşımızda olacak.

AMC'nin ilk sezonda büyük ilgiyle karşılaşan dizisi The Walking Dead'in kesin dönüş tarihi henüz açıklanmadı.

The Walking Dead fan yapımı klip

Dexter 6.sezon setinden ilk kareler!










Dexter'in 6.sezonunun çekimleri 25 Mayıs itibariyle start vermiş durumda! Dizinin yıldızları Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, C.S. Lee, Lauren Vélez, David Zayas ve James Remar yeni sezon çekimlerine hazırlar ve biz de haberlerin gelmesiyle birlikte şimdiden sabırsızlanmaya başladık.

Yeni sezonun ilk bölümünün ismi 6.01 "Those Kinds of Things" olacak ve bu bölümün çekimlerinin gerçekleştirildiği esnadan bir kaç kare fotoğraflandı.

Long Beach, California'da gerçekleştirilen çekim gününde Michael C. Hall ve Jennifer Carpenter yerel bir anaokulunun hemen dışında karelere yansıdı. İşte o kareler:














Aynı gün Michael C.Hall çekimlere gelirken gümüş renkli Audi marka aracını park ettikten sonra da görüntülendi:












 

Dexter Video: "Who's this skunk?" - Debra

 

Dexter 6.sezon oyuncu kadrosu genişliyor! Brea Grant ve Billy Brown 'Dexter' kadrosuna katıldı!










6.sezonu için çekimlerin start verdiği Showtime'ın sevilen dizisi 'Dexter' yeni sezonda bizleri yeni karakterler ile tanıştıracak. Colin Hanks, Mos Def, Aimee Garcia ve Edward James Olmos gibi isimlerin ardından iki yeni oyuncu daha dizinin yeni sezon kadrosuna katıldı: Brea Grant ve Billy Brown

1981 doğumlu aktrist Brea Grant kadroya katılan yeni bayan oyunculardan biri oldu. Grant, daha önceki işlerinden sinemada özellikle Rob Zombie'nin Halloween II ve Midnight Movie filmleri ve TV dizisi 'Heroes' ile adını duyurmuştu. Grant'ın rolü hakkında herhangi bir detay verilmedi ancak aktrist kendi web sitesinde yaptığı açıklamada ''Detay yok ancak beni beyaz labaratuvar önlüğü ile göreceğinizden eminim'' ifadelerini kullandı. 













Son olarak Lights Out dizisinde Death Row Reynolds rolüyle izlediğimiz Billy Brown kadroya katılan diğer bir isim oldu. Oynayacağı karakterin ismi ise 'Mike Cutler'olacak. Cutler, Miami Metro'ya transfer olan Chicago cinayet masası dedektifi rolünde olacak. Aktör, daha önceden SouthlandDirt ve Californication gibi dizilerde de oynamıştı. 

Dexter Season 6 Teaser-Official

Ian Somerhalder ve Paul Wesley'li TNT İspanya 'The Vampire Diaries' tanıtım videosu!








The Vampire Diaries'in yıldızları Ian Somerhalder ve Paul Wesley geçtiğimiz günlerde TNT İspanya kanalının 'The Vampire Diaries' için çektiği kısa tanıtım videosunda yer aldı. İşte o sevimli promo:

Crónicas Vampíricas en TNT: "SEXY"

Peter Macdissi, True Blood kadrosuna katıldı!














Beyrut, Lübnan doğumlu aktör Peter Macdissi, HBO'nun vampir temalı dizisi True Blood kadrosuna katıldı. Bu oyuncu haberi ile beraber kasabada yeni bir vampir şerifimiz olacak. Macdissi'nin canlandıracağı karakterin ismi Luis Patino olacak.

Louisiana'da vampir hiyerarşisinde yeni bir üye olarak yer alacak Luis Patino, dördüncü sezonda sıkça karşılaşacağımız cadılarla ilgili sorunlu bir geçmişe sahip ve onlarla eski bağları mevcut.

Aktörün bu rolü Alan Ball ile ilk çalışması değil. Eğer Alan Ball çalışmalarının sadık bir izleyicisi iseniz Peter Macdissi önceki işlerinden tanıdık gelebilir. Six Feet Under (Olivier Castro-Staal) ve Towelhead yapımlarında ikili yine beraber çalışmışlardı.