11/02/2010

Supernatural 6x07 'Family Matters' sneak peek!












Supernatural bu hafta 05 Kasım'da yayınlanacak olan 'Family Matters' bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Promo ve karelerin ardından yayınlanan yeni sneak peek'i yazımızın devamında bulabilirsiniz. Andrew Dabb ve Daniel Loflin'in senaryosunu yazdığı yeni bölümün yönetmeni Guy Norman Bee. Ve işte Castiel, Dean ve Sam arasında geçen klip: 

Supernatural - Family Matters Preview Clip

Castiel and Dean have to diagnose Sam.

The Vampire Diaries'in 'Damon'u Ian Somerhalder Cosmopolitan Kasım sayısına konuk oldu!




















Lost dizisindeki Boone Carlyle karakterinin ardından The Vampire Diaries'de Damon Salvatore olarak karşımıza çıkan Mayıs 2006'da DNA Models tarafından en iyi 10 erkek modelden biri olarak seçilen 1978 doğumlu Ian Somerhalder, Cosmopolitan dergisinin bu ayki Kasım ayı sayısına konuk oldu. Yazımızın devamında dergide yer alan kareler ile birlikte çekimlerin kamera arkası görüntülerini içeren ve Ian Somerhalder'i erkeklerin zihinlerindeki gizli ve kirli sırları açıklarken izleyebileceğiniz videoyu bulabilirsiniz.

What Guys Wish You Knew with Ian Somerhalder



















The Vampire Diaries Kasım-Aralık yayın tarihleri ve aralar!

 

The Vampire Diaries 2.09 'Katerina' bölümünden ilk kareler!















Bu hafta yayınlanacak 'Rose' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek olan The Vampire Diaries'in üç haftalık araya girmeden önce 11 Kasım'da yayınlanacak olan 2.09 'Katerina' bölümünden bazı kareler yayınlandı. Karelerde Bonnie, Jeremy ile beraber bu bölümde tanışacağımız yeni karakterlerden yeni öğrenci Luka (Bryton McClure)'yı görmek mümkün. McClure (Bryton James) özellikle 1990'lı yıllarda yayınlanan Family Matters dizisindeki Richie Crawford rolüyle tanınmıştı. Diğer karelerde ise Damon ile Rose (Lauren Cohan) ve Stefan ile Caroline gözüküyor..










The Vampire Diaries Kasım-Aralık yayın tarihleri ve aralar!














The CW bir kaç gün önce yeni prime-time yayın akışı takvimini yayınladı. Bu hafta 04 Kasım'da 'Rose' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek dizi, bir hafta sonra 2.09 'Katerina' ile devam ediyor. Bu bölümün ardından üç hafta gibi uzun bir ara söz konusu olacak ve dizi Aralık ayının 2'sinde ikinci sezonun onuncu bölümü 'The Sacrifice' ile geri dönecek. 11.bölüm için henüz kesin bir tarih gözükmesede bir hafta aranın ardından 09 Aralık'ta yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.  

The Vampire Diaries 2.08 "Rose" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler! 
The Vampire Diaries 2.08 "Rose" sneak peek! 
The Vampire Diaries 2.09 'Katerina' bölümünden ilk kareler!