9/25/2011

''Peter Bishop'un yokluğu kısa olacak!''










Ve Fringe için özlem sona erdi. Fox'un sevilen bilim kurgu dizisi geride bıraktığımız Cuma günü yayınlanan 'Neither Here Nor There' isimli sezon prömiyeri bölümü ile 4.sezonunu açtı.

Sezon arası boyunca kuşkusuz en çok merak edilen olay Peter Bishop'un akıbetiydi. Dizinin showrunner sorumluları Jeff Pinkner ve Joel Wyman yaptıkları açıklamada Joshua Jackson'un canlandırdığı karakterin şu an için mevcut yokluğunun dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağını belirtirken bu durumun uzun sürmeyeceğini söylediler. Geçen yılki sezon finalinde tarihten silinen Peter yeni sezonun erken bölümlerinde kayıp durumunu sürdürecek.

Give Me My Remote'a konuşan Pinkner gerek fanların perspektifinden gerekse de pazarlama açısından bakınca Peter'i en kısa sürede geri getirmeleri gerektiğini söylerken şöyle konuştu: ''Peter'i kısa bir süre içerisinde geri getirmeliyiz. Çünkü insanlar Peter'i özlüyor ve dizide görmek istiyor. Ancak yokluğu ister istemez biraz zaman alacak. Bu süreyi en kısa şekilde tutmaya çalışıyoruz.''

Joel Wyman ise açıklamasında Peter karakterini diziden tamamen çıkarmaya çalışmanın çılgınlık olacağını söylerken 'O, gösterinin en önemli parçalarından biri ve insanlar bunu bilmeliler. Peter, bu şovun ayrılmaz bir parçası'' ifadelerinde bulundu.

Fringe, Cuma akşamları Fox ekranlarında yeni sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.. 

Peter Bishop - It Changed You