8/26/2011

Haven 2.07 'The Tides That Bind' promo, sneak peek, bölüm özeti ve kareler!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Audrey Parker's Day Off' isimli bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizi, kaldığı yerden bu hafta 26 Ağustos Cuma akşamı devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.07 'The Tides That Bind' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti, bölümden yayınlanan sneak peek video, promo ve bir kaç tanıtım fotoğrafını bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; tuhaf boğulma olayları ve kaybolan çocuklar Audrey ve Nathan'ı karanlık sırlarını gizlemeye çalışan ve bu yönde mücadele veren gizemli bir topluluğu araştırmaya yöneltecektir.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezonun altıncı bölümü 'Audrey Parker's Day Off'un Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranını yakalarken toplamda 1.743 milyon izleyici tarafından takip edildi.

'The Tides That Bind' promo


'The Tides That Bind' sneak peek















Emily Rose: ''Haven'ın yeni sezonu daha karanlık olacak''

Alphas 1.08 'A Short Time in Paradise' promo, bölüm özeti, kareler ve geçen haftanın reyting raporu!










Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas bu hafta 29 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.08 'A Short Time in Paradise'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu, tanıtım fotoğrafları ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; takım bu kez oldukça tehlikeli bir Alpha ile karşı karşıyadır. Tarikat lideri olan Alpha, güçleri ile Nina Theroux ve Cameron Hicks'i de büyüleyecektir. Bu bölümde konuk oyuncu olarak Garret Dillahunt (Raising Hope)'u izleyeceğiz.

Alphas'ın hafta başında yayınlanan yedinci bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında geçen haftaya nazaran %10'luk bir artışla 0.7 rating oranı ve 1.879 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.

'A Short Time in Paradise' promo















'Caprica' yıldızı John Pyper-Ferguson 'Alphas'ın ilk sezon finalinde!