5/26/2011

Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikte mi?











The Vampire Diaries'de Damon'u canlandıran Ian Somerhalder ile dizide iki farklı karakter Elena ve Katherine'yi oynayan Nina Dobrev ikinci sezonun sonuna doğru dizideki karakterleri Elena & Damon ile iyice yakınlaşırken görünen o ki bu yakınlaşma günlük özel yaşamlarına da yansımış durumda! İkili anneleriyle beraber 24 Mayıs Salı günü Paris'teki tatilleri esnasında Paris sokaklarında görüntülenirken objektiflere yansıyan kareler ise Nina ile Ian'ın yakınlaşmasını gözler önüne seriyor. Malum uzun süredir ikili arasında bir beraberlik olduğu konusundaki söylentileri her iki tarafta kabul etmemekte.

Saint Germain-des-Presbölgesini aileleriyle birlikte ziyaret eden ikili yerel bir barda yemek yedikten sonra dışarı çıktıklarında Paris sokaklarında fanlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ian Somerhalder, twitter hesabından yaptığı açıklamada Fransa'daki hayranlarına teşekkür ederken çok sıcak bir hoşgeldin ile karşılaştıklarını belirtti.

Bu görüntüler çift arasındaki yakınlaşmayı gösteren ilk kareler değil. Geçtiğimiz Nisan ayında California'daki Coachella festivalinde de ikili arasında benzer yakınlaşma anlarına tanık olunmuştu.

Yine geçtiğimiz ay Vogue Magazine dergisine röportaj veren Nina Dobrev açıklamalarında bu söylentileri beklediklerini söylerken ''Eğer Ian ile beraber olduğum yazılmasa bu kez Paul ile olduğum yazılacaktı. Birlikte çalışan bir çok insan aralarında bir beraberlik yaşamakta, o yüzden bu durum çok şaşırtıcı değil ancak benim çalıştığım hiç bir insanla bir birlikteliğim olmadı'' ifadelerini kullanırken söylentileri yalanlarcasına konuşmuştu.

Son olarak bu geziden objektiflere yansıyan ve dedikoduların iyice artmasına sebep olan o kareleri paylaşalım. Yorum sizin: