8/15/2011

The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday'den ilk fragman ve tanıtım karesi yayında!














15 Eylül'de 3.sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan The Vampire Diaries'in yeni sezon tanıtım çalışmaları hızlanmış durumda. Yeni sezonun ilk bölümü 'The Birthday' için yukarıda gördüğümüz ilk tanıtım karesi yayınlandı. Fotoğrafta Alaric, Elena ve Damon üçlüsü Salvatore konağının dışında sohbet ederken gözüküyor.

The CW, dizinin yeni sezon prömiyeri için ayrıca yeni bir fragman yayınladı. İkinci sezonunu dramatik bir şekilde noktalayan The CW'nin popüler doğa üstü dizisinin bu fragmanında Elena ile Damon'un daha fazla yakınlaştığını ve Stefan'ın iyice kötüye giden halini görüyoruz.

Videodaki diğer bir sahneye bakılırsa vampir Caroline ve kurtadam Tyler arasında geçen sezon filizlenmeye başlayan yakınlaşma bu sezon meyvesini verecek gibi gözüküyor! 

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday


Justin Bieber 'The Vampire Diaries'e konuk oyuncu mu olacak?

Alphas 1.06 'Bill and Gary's Excellent Adventure' promo, bölüm özeti, kareler ve geçen haftanın reyting raporu!










Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas bu hafta 15 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.06 'Bill and Gary's Excellent Adventure'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu, tanıtım fotoğrafları ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; Bill ve Gary kendilerine has güç ve yeteneklerini kullanarak yeni bir olayın peşine düşeceklerdir. Alaina Huffman (Stargate Universe) bu bölümde yer alacak konuk oyuncu olacak.

Alphas'ın geçen hafta başında yayınlanan beşinci bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi bir önceki haftayla hemen hemen eşit şekilde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 rating oranı ve 2.011 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.

Alphas 1.06 promo















Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

Teen Wolf'da sezon finali zamanı! 1.12 'Code Breaker' promo ve sneak peek!










Tyler Posey, Dylan O’Brien, Crystal Reed, Holland Roden ve Colton Haynes gibi isimleri kadrosunda barındıran 'Teen Wolf' bu hafta MTV ekranlarına sezon finali bölümüyle gelecek.

15 Ağustos akşamı MTV ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümün ismi ise 1.12 'Code Breaker' olacak. Yazımızın devamında heyecan dolu sezon finali bölümü için yayınlanan fragman ve sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

MTV'nin 2010 ve 2011'deki en yüksek reytingli yeni dizisi olmayı başaran Teen Wolf, geçtiğimiz haftalarda hatırlanacağı üzere 2.sezon onayını almıştı. Dizinin 2.sezonu da ilk sezonda olduğu gibi 12 bölümden oluşacak.

Hale'nin Stiles için cazip bir teklif yapacağı sezon finali bölümünde dizinin yaratıcılarından Jeff Davis'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya göre ölüm ya da ölümlerle karşılaşacağız. 

Teen Wolf 1x12 Preview


Teen Wolf 1x12 sneak peek