2/05/2011

The Vampire Diaries 2.14 'Crying Wolf' promo, bölüm konusu ve kareler!










Bu hafta yayınlanan ve kasabada vampirler ile kurtadamlar çatışmasına sahne olan Daddy Issues bölümüyle ikinci sezonun 13.bölümünü de geride bırakan The Vampire Diaries önümüzdeki hafta 2.14 'Crying Wolf' ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümün yayınlanma tarihi ise 10 Şubat Perşembe olacak.

Crying Wolf'un kısaca özeti şöyle: Sırlar ve Yalanlar: Stefan (Paul Wesley) ve Elena (Nina Dobrev) romantik bir hafta sonu geçirmek için Gilbert ailesinin göl evine giderler ancak takip edildiklerinin farkına varmamışlardır. Jenna (Sara Canning), Alaric (Matt Davis)'in kendisine karşı dürüst olmadığı konusunda endişelenmeye başlar. Jules (Michaela McManus), Tyler (Michael Trevino)'a güneş ve ay lanetinin önemini anlatır ancak önemli bir detayı dışarıda bırakır. Damon (Ian Somerhalder), Elijah (Daniel Gillies)'la konuşabilmek niyetiyle Tarih Kurumu'nun çay gününe katılır fakat Elijah herhangi bir sır verme niyetinde değildir. Caroline (Candice Accola) ve Jeremy (Steven R.McQueen) 'nin yardımlarını alan Bonnie (Katerina Graham), Luka (Bryton James)'dan aldatıcı yöntemlerle yeni şok edici bir bilgi edinecektir. Ve son olarak ise Tyler, Matt (Zach Roerig)'e bazı ilişki tavsiyelerinde bulunur.

Bölümün yönetmeni ise David Von Ancken. Yeni bölümden yayınlanan kısa ve uzun iki promoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Anlaşılan vampir ve kurtadam mücadelesi yeni bölümde daha şiddetli bir şekilde devam ediyor.

2.14 – Crying Wolf – Extended Preview


2.14 – Crying Wolf –Promo











The Vampire Diaries 2.13 'Daddy Issues' müzik listesi!