11/01/2011

Korku severlere müjde! 'American Horror Story' 2. sezon onayını aldı!











FX, akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla yeni sezon dizilerinden American Horror Story'nin 2.sezonunu onayladı!

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisinin yaratıcısı olduğu drama-korku gösterisi 13 bölümden oluşacak ikinci sezonuyla kablolu kanalda önümüzdeki sene de karşımızda olacak.

FX yönetim kurulu başkanı John Landgraf konuyla ilgili ''Hırslı ve cesaretli şekilde bilinen bir türü yeniden keşfetmenin heyecanıyla diziyi izleyicilerimizin desteğiyle geniş kitlelere yaydık. Ryan Murphy ve Brad Falchuk sırasıyla Nip/Tuck, Glee ve son olarak FX izleyicilerini uzun bir süre korkutacakları American Horror Story ile işlerini en iyi şekilde yaptıklarını gösterdiler'' açıklamasında bulundu.

American Horror Story, üç kişilik çekirdek bir aile olan Harmon’ların (psikiyatrist bir baba Ben Harmon, eşi Vivien Harmon ve genç kızları Violet) Boston’dan Los Angeles’a taşınarak yaşadıkları kötü tecrübeleri geride bırakmaya çalışmalarını, tekrar bir aile olabilmek için yeni bir başlangıç yapmalarını ve konakta yaşanan olayları anlatıyor.

Dizi kadrosunda Connie Britton, Dylan McDermott, Jessica Lange, Denis O'Hare, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Larry Harvey, Shelby Young, Alexandra Breckenridge, Evan Peters ve Jamie Harris gibi isimler yer alıyor. Dizi, Çarşamba günleri FX ekranlarına geliyor.