3/03/2011

Fringe 'Friday's Reanimated' promo! Lost'dan tanıdığımız Jorge Garcia Fringe'de!










Bu hafta vereceği aranın ardından 11 Mart'ta yeni bölümüyle devam edecek olan Fringe için bu boşlukta Fox tarafından yeni bir Fringe tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin geçmiş bölümlerinden görüntü ve replikler içeren videoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bunun dışında gelecek bölümle ilgili bir de misafir oyuncu haberimiz var. Lost dizisindeki Hugo 'Hurley' Reyes karakteri ile tanıdığımız 38 yaşındaki aktör Jorge Garcia 11 Mart'ta yayınlacak olan 'Os' bölümünde bir Massive Dynamic çalışanı olarak karşımıza çıkacak. Yukarıda da Walter ile beraber aynı karede gözüküyor. 

New Fringe Promo -- Friday's Reanimated


Lost Dude Compilation!

  
Fringe 3x16 'Os' promo #2 ve sneak peek!

Being Human 1.08 'Children Shouldn't Play with Undead Things' promo, sneak peek, bölüm konusu ve geçen haftanın özeti!











Being Human, bu hafta yayınlanan 'I See Your True Colors and That's Why I Hate You' bölümünün ardından önümüzdeki hafta 1.08 'Children Shouldn't Play with Undead Things' bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 07 Mart Pazartesi olacak. 'Children Shouldn't Play with Undead Things' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Aidan kendisine yeni bir oyun arkadaşı edinirken Sally ise yardım etmek için bir yol bulur ve diğer kayıp ruhlarla tanışır. Josh ise Nora ile yeniden buluşur ancak bir sorun vardır..

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünün reyting sonuçlarına bakacak olursak: 1.07 'I See Your True Colors and That's Why I Hate You' bölümü (SYFY, 9pm) 0.9/1 HH - 0.6/2 A18-49 izlenme oranları ile 1.407 milyon toplam izleyici tarafından takip edilmiş. İzlenme oranları geçen haftaya göre az da olsa yükselme göstermiş. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve sneak peek ile geçen haftanın özeti ve müzik listesini bulabilirsiniz. Klipte Josh, Aidan ve Sally'nin evdeki konuşmalarına, hemen ardından Josh ile Nora'nın yeniden buluşmasına tanık oluyoruz.

Being Human: Episode #1x08 - Preview


Being Human: Episode #1x08 - Sneak Peek


Being Human'ın bu hafta yayınlanan bölümünde çalan parçalar ve videoları ise şöyle: 
Sooner or Later - ZaZa: http://www.youtube.com/watch
The Doubt - Harper Blynn: http://www.youtube.com/watch
The Boy Could Fly - Rubylux: http://www.youtube.com/watch
My Old Friends - We Are the City: http://www.youtube.com/watch

Being Human'da geride bıraktığımız haftada neler oldu: İşte bölümün bir dakikalık kısa özet videosu:



Being Human 1.07 'I See Your True Colors and That's Why I Hate You' promo, sneak peek ve kareler!