2/12/2011

Supernatural'in iki saat sürecek 6.sezon final yayınının tarihi belli oldu!










7.sezonu olacak mı olmayacak mı söylentileri ve tartışmaları devam ederken Supernatural bugün itibariyle 6.sezonunun 13.bölümünü de geride bıraktı ve bu sezona ait geriye dokuz bölüm kaldı. Ve yayıncı kanal The CW'den geçtiğimiz günlerde Smallville'nin 13 Mayıs'ta iki saatlik final bölümünün yayınlanacağı açıklamasının ardından bu kez Supernatural'e ilişkin bilgiler geldi.

Buna göre 'Supernatural'in 6.sezonunun final yayını' herhangi bir değişiklik olmaz ise '20 Mayıs'da gerçekleşecek. Smallville'nin final bölümünde olduğu gibi Supernatural'in sezon finali de iki saatlik bir yayınla gerçekleşecek. Bu arada Smallville'nin final yapacağı 13 Mayıs akşamı Supernatural yayınlanmayacak.

Hatırlanacağı üzere The CW bir süre önce Supernatural'in Şubat ve Mart ayına ilişkin gösterim tarihlerini belirten bir takvim yayınlamıştı. Buna göre bugün yayınlanan Unforgiven'in ardından Mannequin 3: The Reckoning, The French Mistake, And Then There Were None bölümleri yayınlanacak. Mart ayında ise dizinin tekrar bölümlerinin gösterileceği bir devre araya girecek.

Supernatural 7.sezon olacak mı? 
Supernatural'in 7.sezonu hakkında bu kez CW başkanı konuştu!