6/21/2011

The Walking Dead 2.sezon çekimlerinden kamera arkası görüntüler ve setten yeni kareler!









AMC'nin yeni sezonu merakla beklenen dizisi The Walking Dead'in 2.sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor ve yayıncı kanal AMC çekim setinden kamera arkası görüntüleri ve ekiple kısa söyleşileri içeren ilk videoyu yayınladı.

Videoda dizinin yaratıcısı Frank Darabont ile beraber dizinin yıldızları Andrew Lincoln (Rick Grimes), Jon Bernthal (Shane Walsh) ve Sarah Wayne Callies (Lori Grimes)'i de görmek mümkün.

The Walking Dead ile ilk sezondaki altı bölüm yerine yeni sezonda 13 bölümüylük çok daha uzun ve heyecanlı bir yolculuğa çıkmaya hazır mıyız? Yeni sezon Ekim ayında açılışını yapacak.

İlk videonun yanısıra dizi setinden yepyeni kareleri de yazımızın devamında bulabilirsiniz:

The Walking Dead Season 2 BTS Clip














  
The Walking Dead 2.sezondan ilk kareler ve çekim setinden görüntüler!

Dexter 6.sezon çekimlerinden yeni gelişmeler ve setten kareler!










Dexter'in Mayıs sonlarında başlayan yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki günlerde dizinin yeni sezon başlangıç tarihinin duyurulacağı da açıklandı. Eylül sonu ya da Ekim başı bir tarih olması beklenen sezon açılışının hangi gün olacağını merakla bekliyoruz. 

Yeni sezonun 2.bölümü 'Once Upon a Time'ın çekimleri tamamlanırken şu sıralar 3.bölüm 'Smokey and the Bandit'in yapım hazırlıkları sürüyor. Bu arada 6.sezonun 4.bölümünün ismi de belli oldu: "A Horse of a Different Color".

Bu haftaki çekimlerin bir bölümünün gerçekleştiği yer Signal Hill, CA'da yer alan bir oto tamirci dükkanı ve çevresiydi ve setten bazı kareler objektiflere takıldı:












Ayrıca, geçtiğimiz günlerde yeni sezon kadrosuna katıldığı açıklanan ve Travis'in kız kardeşi Lisa Marshall karakteriyle yer alacak Molly Parker'in rolüyle ilgili bir detay daha açıklandı. Lisa Marshall bir ilkokul öğretmeni olarak karşımıza çıkacak.

Dexter 6.sezon çekimleri devam ediyor!

Critics’ Choice Television Awards 2011'de kazananlar belli oldu!









The Broadcast Television Journalists Association'un düzenlemiş olduğu ödül töreni Critics' Choice'de kazananlar belli oldu. Modern Family'nin altı kategoride adaylığıyla listede başı çektiği aday isim ve yapımlar geçtiğimiz ay duyurulmuştu.

Beverly Hills Hotel'de gerçekleştirilen ödül törenini Cat Deeley sundu. İşte kategorilerde kazanan isim ve yapımlar:

En iyi Drama: 'Mad Men'
En iyi komedi: 'Modern Family'
Aktör-Drama: Jon Hamm, 'Mad Men'
Aktrist-Drama: Julianna Margulies, 'The Good Wife'
Yardımcı aktör-Drama: John Noble, 'Fringe'
Yardımcı aktrist-Drama : Margo Martindale, 'Justified;' Christina Hendricks, 'Mad Men'
Aktör-komedi: Jim Parsons, 'The Big Bang Theory'
Aktrist-komedi: Tina Fey, '30 Rock'
Yardımcı oyuncu (aktör)-komedi: Neil Patrick Harris, 'How I Met Your Mother'
Yardımcı oyuncu (aktrist)-komedi : Busy Philipps, 'Cougar Town'
En iyi reality serisi: 'Hoarders', 'The Real Housewives of Beverly Hills'
En iyi reality yarışma programı: 'American Idol'
En iyi reality şov sunucusu: Mike Rowe, 'Dirty Jobs'
En iyi Talk Show: 'The Daily Show'

En iyi drama'ya “Boardwalk Empire” (HBO), “Dexter” (Showtime), “Friday Night Lights” (DirecTV), “Fringe” (FOX), “Game of Thrones” (HBO), “The Good Wife” (CBS), “Justified” (FX), “The Killing” (AMC), “Mad Men” (AMC), “The Walking Dead” (AMC) aday gösterilmişti.

Komedi dalında ise “Archer” (FX), “The Big Bang Theory” (CBS), “Community” (NBC), “Glee” (FOX), “Louie” (FX), “The Middle” (ABC), “Modern Family” (ABC), “The Office” (NBC), “Parks and Recreation” (NBC), “30 Rock” (NBC) gibi diziler adaylar arasındaydı.

Supernatural 7.sezon 23 Eylül'de başlıyor!











Geçtiğimiz sezon boyunca yeni sezon onayı alıp almayacağı konusunda uzun süreli belirsizliklerin yaşandığı Supernatural için sevindirici haber yayıncı kanal The CW'den gelmiş ve diziye bir sezon daha onay çıkmıştı. The CW bu kez yaptığı basın açıklamasıyla dizinin 7.sezonunun başlangıç tarihini resmen açıkladı.

Yapılan basın açıklamasına göre Supernatural, yeniden Cuma günleri ekranlara gelecek. Sezonun açılış tarihi ise 23 Eylül Cuma.

The CW'nin Cuma gününde yaptığı düzenlemeyle kanalın diğer dizilerinden Nikita artık Cuma akşamları Supernatural'den önce yayına girecek, hemen ardından Winchester kardeşlerin maceralarına tanık olacağız. Görünen o ki Cuma akşamları aksiyon dolu geçecek!

The CW'nin Cuma günü yayın akışı ise şu şekilde:

Nikita (8:00-9:00 p.m.)
Supernatural (9:00-10:00 p.m.)


 
Supernatural 7.sezon çekimleri başladı!

Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikteliklerini doğruladı mı?














The Vampire Diaries'in yıldızları Nina Dobrev ve Ian Somerhalder, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir organizasyonla gerçekleştirilen MuchMusic Video Awards'a samimi bir şekilde beraber katılarak birlikte oldukları yönündeki spekülasyonları görünüşte doğrular gibiydiler.

Törende el ele görüntülerle objektiflere takılan çift, tören öncesinde de sıcak tavırlarıyla pozlar verirken oldukça rahat ve keyifliydiler.

Ian Somerhalder, törene geldikten sonra kendisine sorulan ''Bu gece en çok hangi ünlüyle buluşmak için heyecanlısın'' sorusuna '' Bu gece en çok kimi göreceğim için heyecanlıyım? Nina Dobrev!'' cevabını verdi.

Hatırlanacağı üzere Dobrev ve Somerhalder Mayıs sonunda aileleriyle beraber Paris'e tatile gitmişler ve burada da benzer görüntüler vermişlerdi. Son yaşanan bu gelişmelerle beraber çiftin ilişkileri iyice açığa çıktı diyebiliriz.

2011 Much Music Video Awards Ian Somerhalder Nina Dobrev TVD


Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikte mi?

The Vampire Diaries 3.sezon 15 Eylül'de başlıyor!














Sonunda The Vampire Diaries'in 3.sezon başlangıç tarihi için resmi bilgiye sahibiyiz. Yayıncı kanal The CW önceki gün yaptığı basın açıklamasında 2011 sonbahar dönemi dizilerinin başlangıç tarihlerini açıkladı.

Buna göre The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı yeni sezonuyla tekrar karşımızda olacak. Başlangıç için  uzun bir zaman gözükse de geri sayıma hazırız!

Kanalın Perşembe günleri yayın akışı şöyle oluştu:

The Vampire Diaries (8:00-9:00 p.m.)
Secret Circle (9:00-10:00 p.m.)



The Vampire Diaries 3.sezonda neler olacak?