7/09/2011

True Blood'da herkesin söylemeyi sevdiği kelime: ''Sookie''









HBO'nun popüler yaz dönemi dizilerinden True Blood'da hemen her bölümde olayların çoğunlukla Anna Paquin'in canlandırdığı 'Sookie Stackhouse'un ekseninde gerçekleştiğini biliyoruz. Dolayısıyla dizide en çok duyduğumuz sözcükler içerisinde 'Sookie' başta gelenlerden.

True Blood ekibi, Sookie'ye hitap ederken oldukça eğlendiklerini belirtiyor. Bunu bilen yazarlar da bir çok diyalogun içine bu sözcüğü yerleştiriyor. Dizide yer alan bir çok karakterin 'Sookie'ye nasıl seslendiğini gösteren eğlenceli bir video hazırlanmış. Videonun sonunda ise Sookie'nin Bill'in taklidini yaptığını fark edeceksiniz:)

Video: Sooooooookie!

 
Anna Paquin, V Magazine Temmuz sayısına konuk oldu!

True Blood 4.03 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?'den 3 yeni sneak peek!










HBO, genelde her Cuma olduğu gibi resmi sitesinden dizinin bu hafta yayınlanacak olan 4.03 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?' bölümü için üç adet yeni sneak peek yayınladı. Kliplerde Crystal'i Jason'u yatıştırmaya çalışırken, Tara ve Lafayette'yi Eric hakkında tartışırken ve Bill'i ceza verirken görmekteyiz.

Yeni bölümde; Sookie, Eric ile bir anlaşma yapıyor ve bu arada Alcide ile yeniden irtibat kuruyor. Bill, hatalı bir vampiri cezalandırırken suçluluk duygusu içindeki Jessica'ya nasihatlerde bulunuyor. Jason ise bulunduğu zor durumu atlatma çabalarında. Marnie yeni güçlerini geliştirmeye devam ederken Pam aracılığıyla Lafayette, Tara ve Jesus üçlüsüne bir gözdağı veriliyor.

Clip: Crystal comforts Jason


Clip: Tara and Lafayette Discuss Eric



Clip: Bill Metes Out Punishment


 
True Blood 4.03 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?'den 4 adet sneak peek!
True Blood 4.03 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?' promo ve bölüm özeti!