9/11/2010

The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Sneak Peek ve Promo #2















Perşembe günü yayınlanan ikinci sezonun ilk bölümü 'The Return' ile yeni sezona merhaba diyen 'The Vampire Diaries', 16 Eylül günü yayınlanacak 2.bölüm 'Brave New World' ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan ilk kısa promonun ardından bu kez bir dakikalık yeni bir promo yayınlandı. 2.promo ve yeni bölümden sneak peek'i yazımızın devamında bulabilirsiniz. İkinci bölümün kısaca konusu şöyle: Çaresiz ve şaşkın durumdaki Caroline (Candie Accola) hastaneden ayrılır ve Mystic Falls Festivali'ndeki arkadaşlarının yanına döner. Damon (Ian Somerhalder) hemen müdahele etmek ister ancak Stefan (Paul Wesley) ve Elena (Nina Dobrev) Caroline'yi korur. Matt (Zach Roerig), Caroline'nin davranışları karşısında şaşkına dönmesine rağmen yine de ona karşı hislerini söylemeye çalışır. Tyler'in amcası Mason (Taylor Kinney) konusunda şüpheleri olan Damon, Tyler (Michael Trevino)'in değişken kişiliğinden faydalanıp Mason'un sırrını ortaya çıkarmaya çalışır. Etrafında olup bitenlerden dolayı üzgün olan Bonnie ise (Katerina Graham) öfkesini Damon'dan çıkarır. 

The Vampire Diaries - Brave New World Preview Clip

Stefan and Damon discuss the Lockwoods and their concern with why the Gilbert device affected them.


Vampire Diaries - Episode 2.02 - Brave New World - Promo 2 
 

İlgili Başlıklar:
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Preview
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Promo
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den yeni kareler!

Emily Rose ile 'Haven' setinden görüntüler!













Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven bu hafta yayınlanan bölümüyle 9.bölümü geride bıraktı. İlk sezonu 13 bölüm olarak planlanan dizi 08 Ekim'de yayınlanacak bölümüyle ilk sezonu kapatacak. Bunun sezon finali mi yoksa dizi finali mi olacağı yani ikinci sezon konusunda şu anda bir kesinlik yok. Dizide sıradan bir dava için unutulmuş bir küçük kasaba olan Haven'a gelen ancak buradaki ilginçlikler ve kendi geçmişine dair soru işsaretleri nedeniyle kasabada kalmaya karar veren FBI ajanı Audrey Parker'i canlandıran sempatik oyuncu Emily Rose'nin kendi ve kamerası ve sunumuyla 'Haven'in kamera arkasını gösterdiği videoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Görüntüler dizinin ikinci bölümü olan 'Butterfly'in çekim çalışmalarından oluşuyor.

Let the Good Times Roll - Haven : Emily Rose

Emily shows us what it takes to get a scene rolling in "Haven."   

Haven - Promo 1x09: 'As You Were'

Alan Ball yeni sezon hakkında konuştu. 'True Blood fanları şimdiye kadarki en iyi fan kitlesi!'














HBO'nun sevilen yaz dönemi dizilerinden True Blood bu hafta yayınlanacak bölümüyle 3.sezonu bitiriyor. Geçtiğimiz aylarda HBO’nun başkanından “True Blood’ın yeni sezonu müthiş bir başlangıç yaptı. Bu benzersiz dizi için gösterilen coşku hem dizinin müptelaları hem de eleştirmenler arasında artarak büyümektedir.Gelecek sene Alan Ball ve yetenekli takımından daha fazlasını bekliyoruz.” sözleriyle 4.sezon için onay alan dizinin yaratıcı ve yapımcısı Alan Ball, True Blood fanları için şimdiye kadar gördüğüm en iyi fan kitlesi açıklamalarında bulunurken yeni sezon ile ilgili de bazı ipuçları verdi. HBO'nun yayınladığı videoda True Blood fanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ball, sezon finali ile ilgili konuşurken bir yandanda dördüncü sezon için çalışmaya başladıklarını ve yeni sezonda ilginç, eğlenceli ve heyecan verici birçok yeni olay ile doğaüstü özelliklere sahip yeni karakterler, vampir dünyasında yeni isimlerle karşılaşacağımız açıklamalarında bulundu.

Thank You, Fans 

'True Blood' creator, Alan Ball, thanks his biggest fans..

Video linki: http://www.fancast.com/tv/True-Blood...8HBO%29/videos













True Blood 3.12 'Evil is Going On' (3.Sezon Finali) - 3 Sneak Peek
True Blood Promo 3.12 'Evil is Going On' (3.Sezon Finali)
Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi!
True Blood'dan 3.sezona dek 'kimler geldi kimler geçti' - True Blood character RIP tribute