4/08/2011

The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' sneak peek!










The Vampire Diaries, 14 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 2.18 'The Last Dance' bölümüyle devam edecek. Bölümle ilgili yayınlanan fragmanların ardından The CW bölümden Stefan ve Damon'un aralarında konuştukları sahneyi içeren birde sneak peek yayınladı. İkili Bonnie'nin gücünün Klaus'u öldürmelerinde yardımcı olup olamayacağı ve Kat'e ne olduğu hakkında konuşmakta..

The Vampire Diaries - The Last Dance Clip


The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' promo, bölüm konusu ve kareler!

The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' promo, bölüm konusu ve kareler!










Verdiği uzun aranın ardından dün akşam 'Know Thy Enemy' bölümüyle The CW ekranlarına geri dönen The Vampire Diaries yeni bölümüyle 14 Nisan Perşembe günü karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 2.18 'The Last Dance' olacak Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promolar ve kareler ile bu haftanın müzik listesi ve reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Yeni bölümün konusu ise kısaca şöyle: Lisede '1960s Decade Dance' partisi için hazırlıklar yaplmaktayken Elene (Nina Dobrev) alışılmadık bir kaynak üzerinden Klaus'tan rahatsız edici mesajlar almaya başlar. Bonnie (Katerina Graham), Elena'ya yardım etmek için yeterince güçlü olduğu konusunda Jeremy (Steven R. McQueen)'i ikna etmeye çalışmakta ve kendisine güvenmesini istemektedir. Fakat durumdan endişeli olan Jeremy, Stefan (Paul Wesley)'a tavsiye almak için danışır. Caroline (Candice Accola), Matt (Zach Roerig) ile kendisini dans partisine götürmesi konusunda konuşur. Klaus'un dans esnasında görüneceğini düşünen Damon (Ian Somerhalder) ve Alaric (Matt Davis) ise Elena'ya eşlik ederler. Fakat, Klaus onlara karmaşık bir oyun oynamaktadır. Ve son olarak Damon, herkesi şaşırtan ve keyifleri kaçırtan yeni eylem planıyla çıkagelir. John Behring'in yönetmenliğini yaptığı bölümün yazarı ise Michael Narducci.

[2.17 Know Thy Enemy'nin reyting bilgileri ise şöyle: 18-49 rating/sh: 1.2/4 ve toplam izleyici sayısı 2.75 milyon]

The Vampire Diaries Extended Promo 2x18 -- The Last Dance


The Vampire Diaries Promo 2x18 -- The Last Dance


Bu hafta yayınlanan 2.17 Know Thy Enemy bölümüyle kaldığı yerden devam eden The Vampire Diaries'in bölüm müziklerini seçen müzik supervisorü Chris Mollere her hafta olduğu gibi bu hafta da dizi içerisinde çalan parçaların listesini twitter hesabında paylaşmış: (http://twitter.com/cmollere)

Bu haftanın müzik listesi şöyle:
1. Piano Tribute Players “Halfway Gone” (Lifehouse): http://www.youtube.com/
2. Snow Patrol “Give Me Strength”: http://www.youtube.com/
 
Bölümden kareler










The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' sneak peek! 
Tonner Doll Company'den The Vampire Diaries oyuncakları!

Being Human 1.sezon final bölümü 1.13 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' promo, sneak peek, bölüm konusu ve geçen haftanın özeti!














Bu senenin başlarında 17 Ocak tarihinde Syfy ekranlarında yayın hayatına başlayan Being Human'da önümüzdeki hafta sezon finali bölümünü izleyeceğiz. İngiliz BBC televizyonunda gösterilen aynı isimli dizinin yeniden uyarlaması olan Being Human hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon onayını almıştı. Son bölümün finali sonrası yeni bölümün merakla beklendiği dizinin sezon finali bakalım nasıl sonlanacak?

Geçtiğimiz hafta 'You're the One That I Haunt' bölümüyle ekranlara gelen Being Human'ın bu hafta sezon finali bölümü olan 1.13 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' bölümünü izleyeceğiz. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 11 Nisan Pazartesi olacak. 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Nora, Josh hakkındaki gerçekleri öğreniyor ve Sally ise sonunda dokunma becerisini kazanıyor. Sezon finali bölümünde dolunay zamanı ve Josh'un Aidan için mücadele vereceği ve kafa tutacağı zaman artık gelmiş gözüküyor. Geçtiğimiz bölüm karşımıza çıkan Celine de Aidan'a yardımda bulunacak ve yanında olacak. Dizinin ikinci sezon onayını alması bir yana fragmandan da görüleceği üzere belli ki Aidan ölmeyecek ve Sally de kapıdan geçmeyip Aidan'ın yanında olacak.

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün reyting sonuçlarına bakacak olursak: 1.12 'You're the One That I Haunt' bölümü (SYFY, 9pm) 0.9/1 HH - 0.6/1 A18-49 izlenme oranları ile 1.442 milyon toplam izleyici tarafından takip edildi. Son haftalar baz alındığında izleyici ortalamasında artış gözüküyor. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve sneak peek ile geçen haftanın özet videosunu ve müzik listesini bulabilirsiniz. 

Being Human US 1x13 Promo 
 

Being Human US 1x13 Sneak Peek 
 


Being Human'ın geçen hafta yayınlanan bölümünde çalan parçalar:

Better - Blue Shoes: http://www.youtube.com/
Old Haunts, New Cities - Typhoon: http://vimeo.com/ 

Akılda kalan replikler:

Sally
Sally: Maybe this is the best way. We both go and end this craziness. But not before I torture your nuts and shove them down your throat
Josh:
What the Hell?
Sally:
He’s trying to kill me… again.

Josh & Aidan
Josh: She looks like the Grudge.
Aidan: I know she looks a little rough.
Josh: Rough? If we video taped Sally right now and showed somebody, they’d be dead in three days.


Geçen hafta dizide neler yaşandı. İşte 1 dakikalık kısa özet videosu:



Being Human 2.sezon onayını aldı!