6/20/2010

John Cusack'ın yeni suç - gerilim filmi 'The Factory'den ilk kareler!











Yönetmen: Morgan O'Neill 
Senaryo: Morgan O'Neill, Paul Leyden
Gösterim Tarihi: 2011, USA
Tür: Gerilim, suç, gizem
Oyuncu Kadrosu: John Cusack, Dallas Roberts, Jennifer Carpenter, Sonya Walger, Mae Whitman, Katherine Waterston, Maqeina Tovah, Cindy Sampson, Conrad Pla, Michael Trevino, Cas Anvar, Gary Anthony Williams
Stüdyo: Warner Bros.Pictures
IMGlobal: http://www.imglobalfilm.com/
http://www.imdb.com/title/tt1132285/

Avustralyalı yönetmen Morgan O'Neill'in 'The Factory' adını taşıyan gerilim-suç tarzındaki projesinde başarılı oyuncu John Cusack'ı başrolde izleyeceğiz. Cusack (Mike Fletcher) filmde, ortağı ile birlikte bir seri katilin izini süren, çocuğu kaçırıldıktan sonra işi iyice kişisel meselesi haline getiren takıntılı bir polisi canlandıracak.

Filmin iki önemli kozu John Cusack (2012,1408,Identity) ve Jennifer Carpenter (Quarantine, The Exorcism of Emily Rose,Dexter) olacak. John Cusack'ın bu tarzda başarılı yapımlara imza atması ve Carpenter'in özellikle The Exorcism of Emily Rose'deki başarılı performansı ile akıllara kazınması film hakkında merak uyandırmaya yetiyor.. Bu ikiliye eşlik edecek diğer isimler Mae Whitman ("Parenthood", "In Treatment"), Sonya Walger ("FlashForward", "Lost"), Michael Trevino ("The Vampire Diaries"), Cindy Sampson ("Supernatural") olacak. Gösterim tarihinin 2011 yılı olması beklenen ancak kesin tarihi netleşmeyen 'The Factory'i  izlenecekler listemize alıyoruz.

Ve filmden ilk kareler: