8/29/2011

Fringe 4.sezon posterleri, çekimlerden kamera arkası videolar ve yeni fragman!














23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarına 4.sezonun ilk bölümü 'Neither Here Nor There' ile gelmeye hazırlanan Fringe'nin bir yandan da yeni sezon çekimleri devam ediyor.

Dizinin gösterim tarihi yaklaştıkça haber akışı hızlanmaya başlandı. Dün akşam Fox ekranlarında Fringe'nin yeni sezonu için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Video öncekilerde olduğu gibi yine Peter Bishop odaklı.

Comic-Con ve Kanada'da düzenlenen FanExpo'da görücüye çıkan, üç ana karakter Peter, Olivia ve Walter'in yer aldığı Fringe'nin 4.sezon posterleri de basına verildi. Comic-Con posterinde Broyles, Nina, Astrid ve Lincoln karakterleri de posterin alt kısmında yer alıyor.

John Noble (Walter Bishop) ve Anna Torv'u (Olivia Dunham) göreceğimiz kamera arkası görüntüleri yansıtan iki videoyu da yazımızın devamında bulabileceksiniz. Bar sahnesinde Walter ve Olivia ikilisi bir patlama sesinin ardından koşarak ordan çıkıyorlar.

4x01 yeni tanıtım videosu


Kamera arkası görüntüler #1


Kamera arkası görüntüler #2


Posterler






































Fringe 4.01 'Neither Here Nor There'den iki promo yayında!


Supernatural'in yeni sezon çekimleri devam ediyor! 7.05 set fotoğrafları!










23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarına 7.sezonuyla dönecek olan Supernatural'in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni sezonun beşinci bölümü 7.05 - Shut Up, Dr. Phil bölümünün çekimleri de geçtiğimiz gün tamamlandı. Jensen Ackles ve Jared Padalecki'nin hazır bulunduğu Vancouver, British Columbia (Kanada)'da devam eden çekimlerden yansıyan yeni set fotoğraflarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

 7.sezon için belirlenen ilk dokuz bölümün isimleri şu şekilde açıklanmıştı:

7.01 - Meet The New Boss, 7.02 - Hello Cruel World, 7.03 - The Girl Next Door, 7.04 - Defending Your Life, 7.05 - Shut Up, Dr. Phil, 7.06 - Slash Fiction, 7.07 - All In The Family, 7.08 - The Mentalists, 7.09 - Season Seven, Time For a Wedding!

Setten kareler














Supernatural - Fear Preview


Jim Beaver, Supernatural'in bir bölümünün yazarlığını yapmayı planlıyor!

Fringe 4.01 'Neither Here Nor There'den iki promo yayında!








Fringe'nin merakla beklenen 4.sezonu için artık geri sayım başladı. Yeni sezonun başlamasına üç hafta gibi bir süre var. 23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarına gelecek olan 4.sezonun ilk bölümünün ismi 'Neither Here Nor There' olacak.

Bölümle ilgili tanıtım videoları ise yayınlanmaya başladı. Yayınlanan iki kısa tanıtım videosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İlk videoda; 'Peter: “Walterr!” — Walter: “Ne oldu!?' diyaloğu yaşanırken ikinci video ise bizlere 'Sırada ne var?' ve 'Gerçeklik nedir?' sorularını soruyor:

Promo 4x01 "Neither Here Nor There"
 

Season 4 Promo


Fringe 4.sezon dördüncü teaser yayında: 'Where Is Peter?|Teaser 4'