3/22/2011

Tonner Doll Company'den The Vampire Diaries oyuncakları!














Oyuncak severseniz, üstelik bir de The Vampire Diaries hayranı iseniz bu kareler kesinlikle ilginizi çekecek! Tonner Doll Company bir kaç ay önce The Vampire Diaries karakterlerinin oyuncak serisinin üretimine başlayacağını duyurmuştu. İlk olarak Damon Salvatore oyuncağı için ön siparişler alınmaya başlamış bile.

Oyuncaklar hakkında daha fazla bilgi almak için ve farklı görünüşlerini görebilmek için tıklayınız: http://www.tonnerdirect.com/c-234-the-vampire-diaries.aspx













.

Secret Circle kadrosuna yeni isimler katıldı!









The Vampire Diaries'in yaratıcılarından 46 yaşındaki yapımcı Kevin Williamson'un L.J. Smith’in yazdığı diğer bir roman serisi olan 'Secret Circle'den The CW ekranları için uyarlayacağı yeni dizi projesi Secret Circle'nin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden, yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarı olan Cassie isimli California'lı genç bir kızı konu edinen diziye ilk katılan isimler Cassie karakterini canlandıracak olan Brittany Robertson ile cadılar meclisinin en yaşlı üyesi ve aynı zamanda Cassie'ye karşı ilgi duyan Adam karakterini canlandıracak Thomas  Dekker olmuştu.

Dizi kadrosuna dahil olan yeni isimlere ve canlandıracakları karakterlere bakalım: 

Phoebe Tonkin: Faye karakterini oynayacak olan Tonkin, cadılar meclisinin üyelerinden biri olacak. Faye aynı zamanda okulun en popüler kızı. Kitaba göre Cassie'nin sınıf arkadaşı olan Faye Chamberlain 17 yaşında. Cassie'den hoşlanmayan Faye, onun hayatını zorlaştırmak için kararlıdır. Ayrıca diğer sınıf arkadaşı olan Diana'dan da cadılar grubunun liderliğini devralmakta da kararlıdır. 1989 Avustralya doğumlu olan güzel aktrist Tonkin, Avustralya yapımı diziler Home And Away, H2O: Just Add Water gibi dizilerin yanısıra Tomorrow, When The War Began filminde de rol almıştı. Bu filmin prodüksiyon aşamasındaki ikinci serisinin yanısıra, Bait isimli aksiyon-gerilim filminde de önümüzdeki dönemde boy gösterecek. Phoebe Tonkin'i şu video ile biraz daha yakından tanıyalım:










 

Shelley Henig: Yedi üyeli ve Cassie'nin parçası olduğunu öğrendiği cadılar meclisinin lideri Diana karakterini canlandıracak. Diana ile Adam (Thomas Dekker) çocukluklarından bu yana tanışıyorlar. Cassie ile arkadaş olmaları bekleniyor. 1987 doğumlu genç aktrist Days of Our Lives dizisinde Stephanie Johnson karakterini canlandırmıştı.














Jessica Parker Kennedy: Cadılar meclisi üyelerinden Melissa karakterini canlandıracak. Katı ve ilgisiz bir karakter olan Melissa aynı zamanda Faye ile yakın arkadaş. Parker; Smallville, Fairly Legal, Lie To Me, V ve Brothers & Sisters gibi dizilerde gözükmüştü. 









Louis Hunter: Cassie'nin komşusu Nick Armstrong karakterini canlandıracak. Cadılar meclisinin üyesi olan Nick aynı zamanda grubun kötü çocuğu olarak nitelendiriliyor. Uyuşturucu satıcısı olarak gözükmesi olası ve Faye ile ilişkisi var. Louis Hunter daha önceden 2008 Avustralya yapımı dizi Out of the Blue'da yer almıştı.









Natasha Henstridge: Cassie'nin annesinin eski bir arkadaşı olan ve kasabadaki cadılar meclisi sırrını bilen Dawn Chamberlain karakterini oynayacak. Dawn Chamberlain aynı zamanda New Salem High School'un müdür yardımcısı. Son olarak Drop Dead Diva dizisinde rol alan 36 yaşındaki aktrist Henstridge, ABC'nin kısa ömürlü dizisi Eli Stone'de de yer almıştı.Ayrıca The Whole Nine Yards filminde Matthew Perry ve Bruce Willis ile beraber oynamıştı.

Dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde Vancouver'da start verilmesinin planlandığını da hatırlatalım. Her şey yolunda giderse The CW'nin sonbahar programında 'Secret Circle'nin pilot bölümünü görebileceğiz.


Grimm'in oyuncu kadrosu genişliyor!










Geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığımız NBC'nin yeni fantastik polisiye dizisi Grimm'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Hatırlanacağı üzere diziye ilk olarak David Giontoli (Nick Burckhardt) ve Silas Weir Mitchell (Eddie Monroe) dahil olmuştu. Karakterlerin ayrıntıları için: (NBC'den yeni bir fantastik polisiye dizi yolda: 'Grimm')

Diziye katılan yeni isimlere ve canlandıracakları karakterlere bakalım: 

Russell Hornsby: Hank Griffin karakteriyle karşımıza çıkacak olan isim David Giuntoli'nin canlandıracağı özel yeteneklere sahip dedektif Nick Burckhardt'ın polis partneri olacak.  In Treatment ve Lincoln Heights gibi dizilerde yer alan Hornsby, The Good Wife ve Law & Order: SVU'da da misafir oyuncu olarak karşımıza çıkmış, Meet the Parents gibi yapımlarda da rol almıştı.

Bitsie Tulloch: Juliette Anderson karakterini canlandıracak olan Tulloch, Nick'in kız arkadaşını oynayacak. 1981 doğumlu aktrist, Lonelygirl15 ve Quarterlife gibi dizilerin yanı sıra Outlaw, House ve The West Wing'de misafir rollerle yer almıştı.












Sasha Roiz: Burckhardt'ın polis şefi Capt. Renard karakterini oynayacak. Caprica dizisindeki Sam Adama karakteriyle tanıdığımız isim House, CSI, The Mentalist ve Lie to Me gibi dizilerde misafir rollerle karşımıza çıkmıştı.









Kate Burton: Nick'in teyzesi Marie rolünde olacak. Marie aynı zamanda bazı sırlara sahip. Kate Burton pilot bölüm için özel misafir yıldız olarak lanse edilmiş ancak dizinin bölümlerinin ilerlemesi halinde yeniden gözükeceği düşünülüyor. Son olarak Danny Boyle'nin 127 Hours filminde yer alan deneyimli aktrist Grey's Anatomy, The Good Wife, Law & Order ve Rescue Me gibi dizilerin kadrosunda bulunmuştu.














NBC'den yeni bir fantastik polisiye dizi yolda: 'Grimm'