12/17/2010

Fox'un yeni dizi projesi ''Locke & Key''in pilot bölümünün yönetmeni belli oldu!











Fox'un geçtiğimiz aylarda açıkladığı fantastik,korku çizgi roman uyarlaması yeni dizi projesi 'Locke & Key' ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Stephen King'in oğlu Joe Hill'in yaratıcısı olduğu, çizimlerini Gabriel Rodriguez'in yaptığı ve altışar fasiküllük üç bölümün ardından dördüncü bölümünün de Kasım'ın son haftası itibariyle üç fasiküle ulaştığı sürükleyici çizgi roman serisi 'Locke & Key'in yapımcılığını daha önce bir çok projede beraber yer alan Alex Kurtman ve Roberto Orci'nin üstleneceği; uyarlamanın ana yazarlığını ise Josh Friedman'ın (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, War of the Worlds) yapacağı daha önceden açıklanmıştı.














Dizinin pilot bölümünün yönetmenliğini yapacak isim de geçtiğimiz günlerde açıklandı. 51 yaşındaki Mark Romanek ilk bölüm için kamera arkasına geçecek. Özellikle 90'lı yıllarda müzik sektöründe Madonna ve Michael Jackson gibi bir çok starın video kliplerinde yönetmenlik yaparak ismini duyuran Romanek'in bu alandaki diğer çalışmalarından bazıları ise şöyle: Closer - Nine Inch Nails, Hurt - Johnny Cash, Can't Stop - Red Hot Chili Peppers, The Perfect Drug - Nine Inch Nails, Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way , Jay-Z - 99 Problems, Fiona Apple - Criminal. Sinema sektöründe ise özellikle 2002 senesindeki Robin Williams'ın başrolde oynadığı 'One Hour Photo' isimli gerilim filmiyle bilinen yönetmenin son yönetmenlik deneyimi ise 2010 yapımı 'Never Let Me Go' ile olmuştu. Yayınlandığı yıl Time dergisi tarafından İngilizce yazılan en iyi 100 roman listesine alınan Kazuo Ishiguro'nun aynı isimli romanından uyarlanan filmin genel olarak olumlu eleştiriler aldığını belirtelim. 

Mark Romanek Music Video Career Tribute 
 

Mark Romanek discusses directing Never Let Me Go


The Walking Dead 1.06 'TS-19' (Sezon finali) HD ve altyazılı izle!














Robert Kirkman'ın aynı adı taşıyan çizgi romanından televizyon ekranına uyarlanan, The Shawshank Redemption ve The Green Mile’ın yönetmeni Frank Darabont ile The Terminator ve Aliens’in yapımcısının ellerinden çıkan müthiş bir gerilim/drama serisi olan The Walking Dead, FX ekranlarında başladı. The Walking Dead kaçıranlar ve bir kez daha izlemek isteyenler için  HD görüntü kaliyesiyle ve altyazılı olarak yayında. Dizinin beşinci bölümünü kendi blog’unuzda yüksek kaliteli haliyle yayınlayabilirsiniz.'' FOX INTERNATIONAL CHANNELS TURKEY

The Walking Dead, sezon finali olan 'TS-19' bölümüyle AMC'de 6 milyon izleyici gibi rekor bir rakam yakalamayı başararak altı bölümlük ilk sezonunu tamamladı ve araya girdi.