10/24/2010

The Vampire Diaries oyuncuları Hot Topic Cast Tour çerçevesinde bu kez Miami'deydi!














Geçtiğimiz gün The Vampire Diaries dizisinde Salvatore kardeşleri canlandıran Ian Somerhalder ve Paul Wesley tur çerçevesinde bu kez Miami'deydi. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu Sunset Place Mall'de gerçekleştirilen organizasyondan video ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

The Vampire Diaries - Season Two Cast Tour - Ian & Paul
 

Vampire Diaries Miami Tour - [Part 1 w/Damon Dance]


Vampire Diaries Miami Hot Topic Tour [Part 2 - End] 
























The Vampire Diaries 2.07 "Masquerade" sneak peek!
The Vampire Diaries 2.07 "Masquerade" promo ve bölüm özeti!
KTLA Morning News'e bu kez Paul Wesley konuk oldu!

The Vampire Diaries 2.07 "Masquerade" sneak peek!















'The Vampire Diaries', 28 Ekim'de yayınlanacak olan 2.07 Masquerade bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan promo ve karelerin ardından yeni bir klip yayınlandı. Klipte Alaric, Damon'un vampir nasıl öldürülür sorusuna açıklamalı bir şekilde cevap veriyor:)  Yeni bölümde Stefan ve Damon Salvatore kardeşler Lockwood Maskeli Balosu'nda Katherine ile başa çıkabilmek ve onu ortadan kaldırabilmek için yeni bir plan hazırlığında olacak.

The Vampire Diaries - Masquerade Preview Clip 

Alaric shows Damon how to kill a vampire.

The Vampire Diaries 2.07 "Masquerade" promo ve bölüm özeti!
The Vampire Diaries 2.07 'Masquerade'den ilk kareler! Comic Con Teaser Trailer! 
The Vampire Diaries 2.06 'Plan B' müzik listesi!

Steven Spielberg'in bir sonraki yönetmenlik projesi 'Robopocalypse' olacak!
















Yönetmenlik koltuğunda olacağı “The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” ve “War Horse” ile gündemde olan Steven Spielberg'in DreamWorks'dan yapılan açıklamaya göre sıradaki yönetmenlik projesi 'Robopocalypse' olacak. Daniel H. Wilson’un aynı adlı romanından uyarlanacak olan 'Robopocalypse'nin sinema uyarlamasına el atan isim ise son olarak korku-gerilim tarzındaki 'The Cabin in the Woods' un yönetmenliğini ve aynı zamanda Joss Whedon ile senaristliğini yapan, ayrıca son dönemin ses getiren filmlerinden birisi olan Cloverfeld'in senaristi olarak hatırlayacağımız 35 yaşındaki Drew Goddard olacak. 32 yaşındaki Amerikalı Daniel H.Wilson'un ise yazarlığının dışında televizyon sunuculuğu da yaptığını ve robot mühendisi olduğunu da belirtelim. Robopocalypse dışında 2005 senesinde yazdığı ilk kitabı 'How to Survive a Robot Uprising'in de yönetmen Steve Pink ve aktör Jack Black'ın yer aldığı bir proje ile filmi çekilecek.













Steven Spielberg'in yönetmenlik koltuğunda olacağı ve bir robot ayaklanması sonrasında insan ırkının ayakta kalma mücadelesini anlatacak olan 'Robopocalypse'nin çekimlerine Ocak 2012’de başlanması, filmin olası vizyon tarihinin ise 2013 senesi olması planlanmakta..












.