10/01/2010

The Vampire Diaries 'Elena ve Katherine yüz yüze' - 2.04 'Face to Face' Video















The Vampire Diaries'in dün yayınlanan 'Memory Lane' bölümünün en akılda kalan sahnelerinden birisi Elena ve Katherine'nin yüz yüze ilk kez karşılaştıkları sahneydi. Katherine korkutucu gözükürken, Elena ise bu karşılaşmadan haliyle bir o kadar ürkmüş gözüküyordu. Elena, Katherine'ye şaşkınlıkla ' Bu nasıl mümkün olabilir, birbirimizin nasıl aynısıyız'' derken Katherine 'Yanlış sorular soruyorsun' der ve Stefan'ın gelmesiyle kaybolur..

K- You must be Elena
E - "How is this possible? "How do we look exactly alike?"
K - "You're asking the wrong questions,"

Face to Face on the Vampire Diaries - TV Replay (Video)













The Vampire Diaries 2.05 'Kill or Be Killed' Promo ve Bölüm Özeti
The Vampire Diaries 2.05 'Kill Or Be Killed'den kareler!

The Vampire Diaries 2.05 'Kill or Be Killed' Promo ve Bölüm Özeti




















'The Vampire Diaries', dün yayınlanan 'Memory Lane' bölümü ile ikinci sezonun dördüncü bölümünü de geride bıraktı. 07 Ekim'de 'Kill or Be Killed' bölümü ile devam edecek dizinin yeni bölümü için yayınlanan ilk karelerin ardından ilk promo da yayınlandı. Videoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Uzun fragman yayınlandığında onu da ekleyeceğimizi belirtelim. 

Yeni bölümün özeti ise şöyle: Tyler (Michael Travino) Lockwood ailesinin lanetiyle ilgili Mason'dan daha fazla bilgi öğrenir. Stefan ve Damon ikilisi Mason ile nasıl başa çıkacakları ve ne yapmaları gerektiği konusunda tartışarak yol bulmaya çalışırlar. Elena, Jeremy'i Lockwood olayından uzak tutma çabalarındadır.

The Vampire Diaries Promo 2x05 - Kill or Be Killed  (Extended Preview)


The Vampire Diaries Promo 2x05 - Kill or Be Killed




The Vampire Diaries 2.05 'Kill or Be Killed' Sneak Peek / Yeni Cast Fotoğrafı
The Vampire Diaries 'Elena ve Katherine yüz yüze' - 2.04 'Face to Face' Video
The Vampire Diaries 2.05 'Kill Or Be Killed'den kareler!

'Cehennem 3D' vizyonda! Filmle ilgili son gelişmeler ve yeni kareler!




















Yönetmen: Biray Dalkıran
Tür: Gerilim, korku
Yapım: Türkiye, 2010
Oyuncu Kadrosu: Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Serhan Süsler, Pelin Ermiş
Yapımcı: Selva Alemdar, Burak Saraçoğlu , Coşkun Tözen 
Gösterim Tarihi: 01 Ekim 2010
Web Sitesi: http://www.cehennem3dfilm.com/

Filmin konusu: Yıllar önce engelli çocuklarından utanarak onu sahibi oldukları fabrikada öldüren karı-koca ve ailesinden intikam almak için, kurbanlar seçip onları arayan küçük bir çocuk… Aşık olup evlenen ancak maddi olarak istediği seviyede yaşayamayınca kocasını boşamak isteyen ve onu ünlü bir mankenle aldatan bir kadın… Karısına ve aşklarına tüm saf yüreğiyle inanan, boşanmak istemeyen, sorunların çözüleceğini düşünen fotoğrafçı bir koca… İntikam…. Ve insanın derisini kavuran Sekar…. Karısını aynı zamanda asistanı olarak kullanan fotoğrafçı, bir moda çekimi için eski bir mum fabrikasına gider. Gelişen olaylar, duvarlarda kendi kendine beliren mesajlar, çıkan yangınlar, vahşice öldürülen insanlar ile hikaye gelişir ve bilinmeyen sürpriz bir sonuca ilerler.

Çekimleri yaz aylarında tamamlanan, yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği, yurtdışından gelen 3D supervisorları ve teknisyenleri yardımı ile çekilen ve başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Serhan Süsler ve Pelin Ermiş'in paylaştığı Türkiye'nin ilk 3 boyutlu filmi 'Cehennem 3D'nin vizyon tarihi sonunda geldi çattı. Oyuncu kadrosu genç isimlerden oluşurken göze batan en önemli isim Ogün Kaptanoğlu. Kaptanoğlu, özellikle son gerilim-korku türünde ve genelini kötü olarak nitelendirebileceğimiz oyunculukların sergilendiği Konak filminde fena olmayan bir performans sergilemişti. Pelin Ermiş'i ise rol aldığı Aşk-ı Memnu - Cemile (1.sezon 2008-2009),(2.sezon 2009-2010), Vazgeç Gönlüm - Zeliha (2007) gibi dizilerden hatırlayabiliriz. Tuğba Melis Ertürk, ismini Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışması finalistlerinden biri olarak duyurduktan sonra bu filmle sinemaya adım atıyor ve oyunculuktaki en önemli sınavını bu filmle vermiş olacak. Ertürk, rol gereği film ekibinden makyaj sanatçısı Arzu Yurter tarafından dokuz saat süren makyaj sonucu tanınmaz hale gelmiş.Yönetmen Biray Dalkıran ismini ise yine bu türde bir yapım olan Araf (2006) ismiyle hatırlıyoruz. Reklam yönetmenliğinden gelen ve yer yer olumsuz eleştiriler alan Dalkıran için de önemli bir sınav olacak bu film. Diğer ilginç olan bir nokta ise Dalkıran'ın bir önceki yönetmenlik deneyiminde bulunduğu filmin isminin 'Cennet' olması!



Ayrıca filmin kadrosunda intikam almak için dünyaya geri dönen kötü ruhu canlandıran çocuk oyuncu Çağrı Ayaydın da rol alıyor. Yedi yaşındaki Ayaydın'ın yüzünün zarar görmemesi için özel bir teknikle yukarıda gördüğünüz gibi önce yüz kalıbı çıkarılmış ve küçük oyuncu daha sonra bu maske üzerine yapılan plastik makyajla korkunç hale getirilmiş.

Cehennem 3D - Trailer (English Subtitle)

"Cehennem" (in english: "Hell") is the first Turkish horror film in 3D. The 2010 movie is directed by Biray Dalkıran and 
starring Ogün Kaptanoğlu,Tuğba Melis Türk,Serhan Süsler.Cehennem is a co-production of spanish and turkish film makers.

Fono Film Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Okan'ın açıklamalarına göre filmin 3 hafta sonra yurtdışı gösterimleri başlayacak. Ayrıca yurtdışı dağıtımı için 4 firma talep getirmiş durumda.. Amerikan-İngiliz 2 ortak Çin'de filmle ilgili görüşme yapıyor. Almanya'nın Kinostar firması ile dünyaya satış pazarlığını yapılıyor. İskandinavya'dan, Kanada'dan ve Türkiye'den bir firma da yurtdışı satışını istemekte. Kasımdaki Amerikan Film Market'e filmi hazırlıyorlar. İlk defa ticari anlamda bir filmi ABD'de vizyona sokmayı hedefliyorlar. Film, Almanya, İsviçre, Avusturya, Fransa, İngiltere, Danimarka ve Türkiye olmak üzere 8 ülkede vizyona girecek. Ayrıca Rusya'dan da talep alınmış.

Bakalım 'Cehennem 3D' son dönemlerde sayı olarak hızla artmaya başlatan Türk korku filmi denemeleri  arasında kendisine nasıl bir yer bulacak.  Kuşkusuz 3D teknolojisinin kullanılmış olması, yaratılan merak sonucu seyircileri sinema salonlarına çekmeye sebep olacak önemli bir unsur olacak.

Filmden kareler
























































'Cehennem 3D' Fragman Yayında!
Coming Soon: Cehennem 3D (01 Ekim 2010)