7/26/2011

Justin Bieber 'The Vampire Diaries'e konuk oyuncu mu olacak?













Geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Vampire Diaries Comic-Con panelinde söyleşi sırasında birbirinden ilginç konular gündeme geldi. İşte bunlardan birisi: Nina Dobrev, Justin Bieber'in Mystic Falls rüyasını açığa çıkardı.

Dobrev panel esnasında yaptığı açıklamada Bieber'in The CW'nin hit dizisinde konuk oyuncu olarak yer almak istediğini açıkladı.

Peki bu olay gerçekleşecek mi?

Ve bu soruya cevap Dobrev'in açıklamalarının hemen ardından söz alan dizinin yaratıcısı Kevin Williamson'dan geldi: ''Bu tür yıldız isimlerin dizide yer alma fikri bana aykırı geliyor. Doğru role doğru aktörü tercih etmek işin en doğrusu''

İşte Comic-Con'da gündeme gelen ilginç konulardan birisi de buydu. Williamson'un cevabı The Vampire Diaries fanlarının büyük bir bölümünü sevindirecek gibi gözüküyor:)

The Vampire Diaries 3.sezon set fotoğrafları!

Kevin Williamson: ''The Vampire Diaries fanları 'The Secret Circle'den hoşlanacak''














Kevin Williamson yaptığı açıklamada sonbahar döneminde prömiyerini yapacak olan The Secret Circle'nin The Vampire Diaries'den oldukça farklı bir yapım olacağını ortaya koydu.

Her iki dizinin de yapımcılığını yapan Williamson, San Diego Comic-Con'da katılımcılarla gerçekleştirdiği söyleşide The Vampire Diaries izleyicilerinin yeni dizi The Secret Circle'yi de takdir edeceğine inandığını söyleyerek ''The Vampire Diaries'i seviyorsanız bu dizinin de keyfine varacaksınız'' ifadelerini kullandı.

İki dizinin birbirinden çok farklı çizgilerde olduğu noktasına da değinen Williamson, '' İki farklı dünya var. Her ikisi de aynı yazardan çıkmış olsa da dünyaları kesişmiyor. Burda da cadılar var ancak Bonnie ve The Vampire Diaries'e bağlı değil ve oldukça farklı. Büyük bir mitoloji var. Bu yepyeni bir hikaye'' şeklinde konuştu.

İşte Comic-Con 2011'de izleyicilere sunulan The Secret Circle fragmanı:

The Secret Circle - Comic-Con First Look


Secret Circle kadrosuna yeni isimler katıldı!

The Vampire Diaries kadrosunda 3 yeni isim!











15 Eylül Perşembe günü başlayacak 3.sezon için çekimleri hızla devam eden The Vampire Diaries'de bir yandan kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor. Jason Mac, April Billingsley ve Diany Rodriguez yeni sezonda karşımıza çıkacak yeni yüzlerden olacak. Şimdilik bu üç ismin dizideki rolleri hakkında net bir bilgi verilmiş değil..














Jason Mac: sarışın ve mavi gözlü aktör daha önceden Out Life ve The Shunning gibi filmlerde rol almıştı.














April Billingsley ise daha önceden Dead Meat, RoboDoc, Hellphone gibi filmler ile Bumps in the Night isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı.














Kadroya katılan bir diğer isim ise Diany Rodriguez oldu. Onun da rolü ve dizide ne zaman karşımıza çıkacağı ile ilgili bir bilgi henüz verilmedi.

'Jack Coleman' Mystic Falls'a geliyor!