7/02/2011

Fringe'nin Broyles'i Lance Reddick'in yeni sezon için açıklamaları!









Fringe'de ajan Phillip Broyles karakterini canlandıran 42 yaşındaki aktör Lance Reddick, Fringe'nin yaklaşmakta olan yeni sezonu için bazı açıklamalarda bulunarak ipuçları verdi.

TV Line'a açıklamalarda bulunan Reddick, bu sonbaharda 4.sezon prömiyeri ile karşımızda olacak Fringe'nin yeni sezonunda Broyles'in bir güç mücadelesi ile karşı karşıya geleceğini söylerken bu mücadelenin kendi Fringe bölümü ile alternatif evren arasındaki ilişkisinde dengeleme sağlayacağını belirtti.

Reddick ayrıca Peter Bishop (Joshua Jackson)'ın üçüncü sezon finalinde var oluşunun silinmesinin ardından Bishop'un kaderini keşfetme konusunda istekli olduğunu belirtirken ''Peter hakkında neler olup bittiğini öğrenmek istiyorum ve bunun bir yolunu bulacağım''şeklinde konuştu.

Fringe'nin yeni sezonu 23 Eylül Cuma günü Fox ekranlarında başlayacak..


 
Fringe 4.sezon 23 Eylül'de başlıyor!

Ryan Kwanten: ''Alan Ball, True Blood hayranlarını mutlu ediyor''









True Blood'da Jason Stackhouse karakterini başarıyla canlandıran Ryan Kwanten yaptığı açıklamada dizinin yaratıcısı Alan Ball'un izleyicileri diziye bağlama ve memnun etme konusundaki yeteneğini takdir ettiğini belirtti.

Kwanten, Ball'un dizinin dayanmış olduğu Charlaine Harris'in Southern Vampire Mysteries serisine sadık kalmaya çalışarak TV fanları için eğlenceli ve sempatik bir şov ortaya çıkarmayı başardığını söyledi.

MTV News'e konuşan aktör ''Şovun güzel tarafı, iyi seçilmiş kadroyla sürekli şaşırtan bir senaryoya sahip olması. Mesela, ilk sezonda Lafayette'nin ölmesi gerekiyordu ancak Tanrı'ya şükür hala hayatta!'' diye konuşurken Alan Ball'un seriyi anlaşılır bir şekilde TV'ye aktardığı için kendisiyle gurur duyduğunu ve böylelikle seriyi okuyanları da mutlu ettiğini ve yaptıklarıyla diziyi cazip hale getirdiğini belirtti.