7/27/2011

Frank Darabont 'The Walking Dead'deki görevini bıraktı mı?










Deadline kaynaklı habere göre, The Walking Dead çizgi romanının ekranlara dizi olarak ekranlara yansımasında büyük payı olan dizinin yaratıcısı Frank Darabont dizideki showrunner'lık (dizilerin günlük her şeyinden sorumlu olan kişi) görevini kendi isteğiyle bıraktı.

Ortada dolaşan söylentilere göre iki taraf arasında görüşmeler devam etmekte olup dizinin yaratıcısı Darabont'u en azından ekipte başka bir pozisyonda tutabilmek için ikna turları sürmekte.

The Wrap'a göre ise her ne kadar Darabont dizideki showrunner görevinden istifa etmiş olsa da yapımcı kadrosunda yer almaya devam etmesi ya da yönetmen olarak sette bulunma ihtimalleri mevcut ancak şu anda net bir şey söylemek mümkün değil.

Tüm bu olaylar meydana gelirken ve söylentiler devam ederken The Walking Dead'in belirlenen takvime göre çekimleri devam etmekte. AMC ise bu gelişmeler ve spekülasyonlar üzerine bir yorum ya da açıklamada bulunmuş değil.

İlk sezondaki başarının kahramanlarından Frank Darabont, geçtiğimiz hafta San Diego'da düzenlenen Comic-Con International The Walking Dead paneline konuşmacı olarak katılmıştı. Bakalım önümüzdeki günler hatta saatler bu konuda ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek..


  
The Walking Dead 2.sezon resmi fragman, poster ve yeni sezon başlangıç tarihi!

'Alphas' Comic-Con fragmanı ve gelecek bölümlerle ilgili ipuçları!











Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu dizilerden 'Alphas' geçtiğimiz haftasonu Comic-Con 2011'in konukları arasındaydı ve izleyenleriyle buluştu. Panelde, dizinin gelecek bölümlerinden görüntülerin de yer aldığı yaklaşık iki dakikalık bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Comic-Con paneline diziyi temsilen yapımcı Ira Steven Behr, dizinin yazar ekibinde ve aynı zamanda yapımcı kadrosunda yer alan Zak Penn ile Dr.Lee Rosen'i canlandıran tecrübeli aktör David Strathairn katıldı. Panelde dizinin geleceğine yönelik bazı ipuçları verildi:

- Önümüzdeki bölümlerde dizide göreceğimiz konuk oyuncular: Lindsay Wagner (A Peaceable Kingdom, Warehouse 13), Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Firefly, The Cape) ve Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation)

- Alphas'ın arkasındaki mitoloji üzerinde daha fazla durulacak.

- Yakın bir zamanda Alpha bir çocuk ile karşılaşacağız. 

Alphas Upcoming Episodes Comic-Con Trailer

Alphas 1.04 'Rosetta' promo, bölüm özeti ve geçen haftanın reyting raporu!


Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki yeni dizisi Alphas önümüzdeki hafta 01 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi 1.04 'Rosetta' olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu ve geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmaktadır. Yeni bölümde takım, Alphas'ın varlığını değiştirebilecek tehdit içeren Red Flag terör planını durdurmak zorundadır.

Alphas'ın bu hafta başında yayınlanan üçüncü bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 rating oranı ve 1.954 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti. 

Alphas - 1x04 Rosetta promo


Alphas 1.03 'Anger Management' promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!

Haven 2.03 'Love Machine' sneak peek, bölüm özeti, yeni promo ve kareler!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Fear and Loathing' isimli bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, kaldığı yerden bu hafta 29 Temmuz Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.03 'Love Machine' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti, bölümden yayınlanan sneak peek video, bir kaç tanıtım fotoğrafı ve Syfy'nin dizi için yayınladığı 'A Special Place' isimli yeni fragmanı bulabilirsiniz. Fragmana bakılırsa diziye bu sezon konuk oyuncu olarak katılacakları açıklanan Jason Priestly, Christian de la Fuente ve WWE Superstar 'Edge' gibi isimler bu haftadan itibaren gözükmeye başlıyor.

Yeni bölümde; kasabada yine garip olaylar yaşanmaktadır. Haven rıhtımında insanlar zarar görmektedir. Audrey ise kendi kimliğinin sırrının peşindeyken bir yandan kasabada yaşanan bu kaosa neyin sebep olduğunu bulmak zorundadır..

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezonun ikinci bölümü 'Fear and Loathing'in Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranını yakalarken toplamda 1.837 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Haven - A Special Place - S2 Promo


Love Machine - Sneak Peek - Haven


Bölümden kareler













  
Emily Rose: ''Haven'ın yeni sezonu daha karanlık olacak''

The Walking Dead 2.sezon resmi fragman, poster ve yeni sezon başlangıç tarihi!














Comic-Con 2011 katılımcılarından olan The Walking Dead'den bu süreç zarfında yeni sezona dair bir çok haber, fotoğraf ve video yayınlandı.

İlk sezonun sonunda patlama sonucunda tahrip olan Atlanta, Georgia'daki CDC binasından kaçan grup üyelerinin hayatta kalma mücadelesini izlemiştik. Yeni sezon bıraktığımız bu yerden başlayacak ve kurtulanların yeni maceralarına tanık olacağız. Yayınlanan fragmanda görüldüğü üzere grubumuz ciddi bir zombi saldırısına uğrayacak. Bakalım bu saldırı sonucunda sağ kalanlardan eksilenler olacak mı..

Yukarıda yer alan posterin dışında The Walking Dead'den yaklaşık beş dakika süreli heyecan ve aksiyon dolu bir de fragman yayınlandı. Fragmanda zombi saldırıları dışında videonun sonlarına doğru Hershel çiftliğini ve yeni karakterleri kısa da olsa görebiliyoruz.

2.sezonun başlangıç tarihi de resmen belli oldu. Buna göre dizinin yeni sezonu 16 Ekim tarihinde başlayacak.

The Walking Dead Season 2 Trailer

 
The Walking Dead 2.sezon promo video!