1/08/2011

The Vampire Diaries'den yeni poster: 'Look Out Damon' ve yeni bölümden ilk kare!














27 Ocak Perşembe günü 2.12 The Descent ile ekranlara geri dönecek olan The Vampire Diaries dizisi için yeni senenin ilk posteri The CW tarafından yayınlandı: 'Look Out Damon. Your emotions are showing' - 'Dikkat et Damon. Duyguların belli oluyor'. Posterin iki versiyonunu karelerin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca CWTV'den Judy Yam'ın twitter hesabında paylaştığı muhtemelen 2.12 Descent bölümüne ait Damon&Elena karesini de yazımızın devamında bulabilirsiniz. (http://twitter.com/HeyJude012)














The Vampire Diaries 2.12 "The Descent " promo!
Nina Dobrev, Flare Magazine'nin Şubat 2011 kapağında! Kamera arkası görüntüler!

 

Fringe oyuncularıyla röportaj: 'Hope'









21 Ocak Cuma günü 'Firefly' bölümüyle verdiği aradan sonra değişen yayın günüyle ekranlara geri dönecek olan Fringe'nin oyuncu kadrosundan Joshua Jackson (Peter Bishop), Anna Torv (Olivia Dunham), Jasika Nicole (Astrid Farnsworth), Lance Reddick (Agent Phillip Broyles) ve Blair Brown (Nina Sharp)'in yer aldığı kısa bir röportaj videosu yayınlandı.


Bolivia: "Dünyalarımızdan sadece birinin sağ kalacağını bilseydin yapmak zorunda olduğun şeyi yapardın neye mal olursa olsun."
Peter: "Bütün bu olanlardaki rolüm ne olursa olsun başka bir yolu olduğuna inanmak zorundayım."
HOPE:
Joshua: "Açıkça Peter üçüncü bir yol olduğuna inanmak istiyor çünkü evreni yok etmekten kimse sorumlu olmak istemez. Peter için iki tarafı da korumak için başka bir yol bulmak kesinlikle daha asil bir hareket."
Peter: "O tarafta milyarlarca masum insan var, aynı buradaki gibi. İşi, aileleri, hayatları olan insanlar."

Anna: "Bolivia: "Aynı durumda olsan sen de aynı şeyi yapardın, değil mi?" diye soruyor ve Peter da hayır diyor ve başka bir yol olması gerektiğine inandığını söylüyor. Olivia da :"Başka bir yolu olmak zorunda. Sana söz veriyorum ki başka bir yolunu bulacağım." diyor, ki aslında O'nun AltBroyles'a yalvarışıydı. Ve AltBroyles da Olivia'yı dinliyor ve yardım ediyor. O olmadan Olivia eve dönmeyi asla başaramazdı ve yaptığının bedeli büyük oldu."
Jasika: "AltBroyles, Olivia'nın diğer tarafa geçebilmesi için kendini feda etti. Bu gerçekten de çok hüzünlü."
Lance: "Öncelikle benim, Albay Broyles'un öleceğini öğrenmek ve bu karakteri oynamak oldukça zordu. Fakat diziden ayrılacaksanız, kahraman olarak ayrılmak çok daha güzel."
AltBroyles: "Liman devriyesini değiştirdiler, asla başaramazsın. Ama ben seni oraya götürebilirim."

Lance: "Albay Broyles'un ölümüyle yaşanan bütün o trajedi bile umut için bir sebep. Çünkü Dünyasının geleceği için Olivia'nın bir yol bulması, iki evren arasında barış sağlaması ve kendi evreninin hayatta kalabilmesi üzerine hayatını ortaya koydu. Çünkü savaş olmasa bile Albay Broyles'un Dünya'sı ölmekte."
AltBroyles: "Bak daha önce savaş gördüm. Ama söylediğin doğruysa nihayetinde Umuda inanmak zorundayım. Lütfen buna değmesini sağla"
Blair: "Bence şu an ilginç olan diğer tarafı tanımakta daha da ilerlemiş olmak, henüz diğer taraftaki Nina'nın kim olduğunu görmemiş olsak da. Ama burada gerçekleşen bu tarafta olup zaten tanıdığımız karakterlerin içyüzlerini görmeye başlamamız."

Lance: "Bildiğiniz gibi bölüm sonunda diğer kendini görüyor. Kendi faniliğinizle yüzleşmek gerçek anlamda nadir bir şey ve yaptığınız seçimleri düşünmenizi sağlıyor. Bu dizinin tam da anlatmak istediği; seçilmeyen yollar ve seçilselerdi neler olurdu?!"
Broyles: "Nasıl biriydi?"
Olivia: "Sana o kadar da benzemeyen biri değildi. Onurlu, sorumluluk sahibi, ailesi ve geleceği için endişelenen biriydi."

Fringe 3x10 'Firefly' promo, sneak peek ve bölüm konusu!