10/28/2010

True Blood magazin turu!




















- True Blood'da Lorena karakterini canlandıran ve son sezonda özellikle Bill ile olan hatırda kalan sahneleriyle başarılı bir grafik çizen  Mariana Klaveno, yapımcılıkla uğraşan erkek arkadaşı Luis Patino ile nişanlandı. Klaveno nişanlandığını haberini twitter "Sorry I've been out of touch for a few days - been busy getting engaged!!!"(http://twitter.com/KlavenoFarmGirl) ve facebook "Just got engaged!!" (http://www.facebook.com/marianaklaveno.fanpage) hesaplarından duyurdu. Klaveno fotoğrafta görüldüğü üzere Patino ile beraber 62.Primetime Emmy Awards resepsiyonuna birlikte katıldığında objektiflere böyle poz vermişti. Böylece Klaveno True Blood ekibinden Ekim ayı içerisinde nişanlanan ikinci kişi oldu. Hatırlanacağı üzere, ayın başlarında Joe Manganiello aktris-model kız arkadaşı Audra Marie ile nişanlanmıştı. Dizide canlandırdığı Lorena, son sezonda öldürülen karakterler arasında yer alıyordu ve özellikle Sookie'ye gıcık olan kesimin sevdiği isimlerden biriydi:)












True Blood'da kraliçe Sophie-Anne karakterini canlandıran 23 yaşındaki genç aktrist Evan Rachel Wood, Nylon Magazine'nin Kasım ayının kapağına konuk olacak.. Kendisiyle yapılan söyleşiyi yazının devamında paylaşacağımız güzel karelerle de süsleyen isim ayrıldığı eski erkek arkadaşı Marilyn Manson hakkında ''o bir dahi, inanılmaz bir sanatçı ve biz hala arkadaşız'' açıklamalarında bulunmuş. Ayrıca gelmiş geçmiş en iyi kadın blues şarkıcılarından biri olarak kabul edilen ve 1970'de vefat eden Janis Joplin'i oynamayı çok istediğini de dile getirmiş.

















True Blood 4.sezonda yeni karakterler! 
True Blood Mad Magazine'de!
.

Saw 3D'ye saatler kala... Filmden üç klip ve yeni kareler! (Saw serisinin tüm ölümleri-video)













Ekim ayının Paranormal Activity 2 ile birlikte merakla beklenen filmi Saw 3D'nin gösterime girmesine artık sayılı günler hatta saatler kaldı.. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihinin ise 12 Kasım'a çekildiğini de hemen hatıratalım. Ne yazıkki Saw'ın 3D deneyimini yaşamak için biraz daha beklemek zorunda kalacağız. Vizyon tarihinin yaklaşmasıyla beraber yayınlanan TV spot, poster ve karelerin ardından filmden üç yeni klip ile yepyeni kareler yayınlandı. Bu klipleri ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. 'Paranormal Activity 2'nin açılış yaptığı bu hafta sonu elde ettiği 41.5 milyon dolarlık hasılatla ilk filmde olduğu gibi ses getirmesinin ardından Saw 3D'nin vizyonda elde edeceği hasılat başarısı daha bir merak konusu oldu. Serinin 6.filminin de yönetmenliğini yapan 45 yaşındaki Kevin Greutert'in yeniden yönetmenlik koltuğunda olacağı Saw 3D'nin kısaca konusu şöyle: 'Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.'

Diğer videoları paylaşmadan önce Saw serisinin ilk altı filmindeki kurbanları ve ölüm şekilleri ile tuzakları hatırlayabileceğimiz 03:30 dakikalık toplam 49 sahneyi bulabileceğiniz, Saw 3D öncesi kısa da olsa bir tazeleme niteliğinde güzel ve bir o kadar da kanlı:) videoyu paylaşmak istiyoruz:

Every 'Saw' Death

This video contains multiple spoilers, as well as extreme violence and gore. 

 
Saw 3D Clip #1 - Dagen Meets Jigsaw
 

Saw 3D Clip #2  - Something Happens to Jill



Saw 3D Clip #3 - "Bobby Dagen's Trap"


SAW VII (3D) - Künye
Yönetmen: Kevin Greutert
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong, Naomi Snieckus, Tanedra Howard, Rebecca  Marshall, James Van Patten
Stüdyo: Lionsgate 
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Web Sitesi: http://saw3dmovie.com/ 

Yeni kareler (Karelerin büyük hali için üzerlerine tıklamanız yeterli!)














İlgili Başlıklar: 
Saw 3D: The Final Chapter'den iki yeni kare ve poster!
Saw 3D: The Final Chapter (SAW VII)'den yeni poster : 'The Final Chapter', iki yeni TV Spot ve Saw 3D billboard !
'Saw 3D' (SAW VII) Official Trailer -  İlk Fragman Yayında!