8/05/2011

Alphas 1.05 'Never Let Me Go' promo, bölüm özeti ve geçen haftanın reyting raporu!


Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas önümüzdeki hafta 08 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.05 'Never Let Me Go'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; yüksek okulda açıklanamayan ölüm olayları patlak vermiştir. Ve bu durumdan bilinmeyen bir Alpha sorumlu olabilir.. Dr.Vanessa Calder rolüyle Lindsay Wagner (Warehouse 13) bu bölümde yer alacak konuk oyuncu.

Alphas'ın bu hafta başında yayınlanan dördüncü bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 rating oranı ve 2.031 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti. 

Alphas - 1.05 'Never Let Me Go' promo

  
Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?












Syfy'nin aksiyon, bilim-kurgu tarzındaki yaz dönemi dizisi Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde bazı özel konuk oyuncular ile karşılaşacağız. Dizinin ilk sezonunun dört bölümü geride kaldı ve yayıncı kanal önümüzdeki beş bölümde yer alacak konuk oyuncu listesini açıkladı.

Garret Dillahunt (Raising Hope), Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Alaina Huffman (Stargate Universe), Rebecca Mader (Lost), Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation), Lindsay Wagner (The Bionic Woman) ve Peter Wingfield (Caprica) dizi kadrosuna katılan konuk oyuncular olarak açıklandı.

Syfy ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta. Dizi kadrosunda ise David Strathairn (Temple Grandin, Good Night,and Good Luck), Malik Yoba (New York Undercover, Why Did I Get Married?), Warren Christie (October Road), Azita Ghanizada (Castle), Ryan Cartwright (Mad Men, Bones) ve Laura Mennell (Watchmen) gibi isimler mevcut.

Syfy'nin yayınladığı takvimde dizinin geriye kalan bölümlerinin isim ve tarih bilgileri ile birlikte konuk oyuncu listesini de görüyoruz:

#105 “Never Let Me Go”, 08 Ağustos
Konuk oyuncu: Dr. Vanessa Calder rolüyle Lindsay Wagner (Warehouse 13)

#106 “Bill and Gary’s Excellent Adventure”, 15 Ağustos
Konuk oyuncular: Alaina Huffman ve Peter Wingfield

#107 “Catch and Release”, 22 Ağustos
Konuk oyuncu: Summer Glau

#108 “A Short Time in Paradise”, 29 Ağustos
Konuk oyuncu: Garret Dillahunt

#109 “Blind Spot”, 12 Eylül
Konuk oyuncular: Brent Spiner ve Rebecca Mader 

Alphas - Opening Credits 

  
'Alphas' Comic-Con fragmanı ve gelecek bölümlerle ilgili ipuçları!

Sean Hayes, NBC'nin yeni dizisi Grimm'de konuk oyuncu olabilir!









Emmy ödüllü 41 yaşındaki aktör Sean Hayes yaptığı açıklamada NBC'nin yeni dizisi Grimm'de konuk oyuncu olarak yer alabileceğini belirtti.

NBC'nin doğa üstü temalı dizisi Grimm'in aynı zamanda yapımcı kadrosunda da bulunan Will & Grace dizisinin yıldız ismi Hayes geçenlerde gerçekleştirilen Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turu esnasında gazetecilere verdiği demeçte fantastik konulu Grimm'in mizahi bir yönü olduğunu ve hikayelerin mizah unsuru da taşıyacağını söyledi.

Yapımcı ekibinden David Greenwalt ve Jim Kouf ise Hayes'in konuk oyuncu olarak dizide yer alma ihtimalinin olduğunu söylerken konu ile ilgili ayrıntı bilgi vermekten kaçındı.

Sean Hayes önümüzdeki dönemde yönetmen Farrelly kardeşlerin komedi filmi The Three Stooges'de Larry rolüyle gözükecek. Aktörün, ayrıca NBC'de gösterilecek yeni bir sitcom projesinde de ismi geçiyor.

Grimm, NBC ekranlarında 21 Ekim Cuma akşamı prömiyerini yapacak.

Grimm: Promo

  
'Grimm' promo, sneak peek, bölüm ve karakter fotoğrafları!