8/21/2010

'Machete'den iki yeni klip daha yayında!












Jessica Alba (Sin City), Robert De Niro, Michelle Rodriguez (Fast & Furious), Lindsay Lohan (Mean Girls), Cheech Marin (Once Upon a Time in Mexico), Jeff Fahey ("Lost"), Don Johnson, Steven Seagal (Under Siege) ve ana karakter olarak Danny Trejo gibi isimleri aynı projede buluşturan; Tarantino-Rodriguez ikilisinin yapımcılığına el attığı, Grindhouse’da çok az yer alan ve Danny Trejo’nun canlandırdığı ‘Machete’ karakteri üzerine kurulan 'Machete' için vizyon tarihi (03 Eylül) yaklaştıkça yeni klipler gelmeye devam ediyor. 'Two Cops' ve 'You're a Fighter' kliplerinin ardından yeni iki klip daha yayınlandı.

Jessica Alba-Michelle Rodriguez ve Danny Trejo-Robert De Niro-Jeff Fahey'in yer aldığı 'Underground Network' ve 'Sniper on the Roof' kliplerini diğer kliplerle beraber toplu olarak yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Sniper on the Roof


Underground Network


You're a Fighter


Both Cops


'Machete''den iki klip yayında!
'Machete' Red Band Trailer !  
'Machete' - Filmden bir kare: Lindsay Lohan ve karakter posteri! 
'MACHETE' yeni posterler!
Machete Lego-video :) 
Coming Soon: MACHETE


Grupanya

The Vampire Diaries 2.01 'The Return' yeni kareler!















İkinci sezonun başlamasına üç haftadan az bir süre kala (09 Eylül) The Vampire Diaries 2.sezon 1.bölümü olan 'The Return' için tanıtım fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde The CW'nin yayınladığı sekiz karenin ardından Nina Dobrev ve Nina-Paul'un yer aldığı iki kareyi daha yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fotoğraflar:
The Vampire Diaries - Photos

Ve yeni iki kare:


















The Vampire Diaries 2.Sezon Official Trailer ve Yeni Tanıtım Posteri!
'The Vampire Diaries' DVD Sneak Peeks
'The Vampire Diaries Season 2' / 3 yeni promo 

Haven - Promo 1x08: 'Ain't No Sunshine'









Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven'in Cuma günü yayınlanan 'Sketchy' bölümünün ardından yeni bölümü 27 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. 'Ain't No Sunshine' isimli yeni bölümün promosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

Ain't No Sunshine - Next Episode - Haven : Episode 108
 
A ghost story comes true when a dark spirit begins claiming lives in a Haven clinic. 

Haven - Promo 1x07: 'Sketchy'
Haven 1x07: Sketchy - Sneak Peek

'Buried'den yeni bir poster daha yayınlandı!




















'His cell phone is dying.. His flashlight is fading.. His oxygen is running out.. But Paul Conroy ..Isn't ready to die'... İlk gösterimini bu sene başında Sundance Film Festivali'nde yapan ve 24 Eylül'de sinemalarda, ülke çapında ise 08 Ekim'de (USA) gösterimde olacak Rodrigo Cortes'in yönetmenliğini yaptığı 'Buried' için yukarıda gördüğünüz yeni bir poster daha yayınlandı. İlgi çekici konusu, traileri ile yarattığı merak ve Ryan Reynolds ismiyle ön plana çıkan proje izleyenlere değişik bir deneyim sunacak gibi. Korku-gerilim filmleri şenliğinde geçecek olan Ekim ayı için izlenecekler listesine alınması gereken filmlerden birisi olarak öneriyoruz Buried'i.

Filmin Künyesi
Yönetmen: Rodrigo Cortes 
Gösterim Tarihi: 24 Eylül 2010 (USA limited)
Tür: Gizem, gerilim
Senaryo: Chris Sparling
Oyuncu Kadrosu: Ryan Reynolds, Ivana Mino, Anne Lockhart, Robert Paterson, Samantha Mathis, Erik Palladino, Stephen Tobolowsky
Stüdyo: Lionsgate
Özet: Paul Conroy Irak'ta görev yapan bir Amerikan askeridir. Bir grup Iraklı direnişçinin saldırısına uğrayan Paul, gözünü açtığında ölümle burun buruna olduğunu görür. Paul uyandığında kendisini bir tabutun içinde, gömülü halde bulmuştur. Oraya nasıl ve kim tarafından getirildiğini bilmemektedir.Ölmemek için zamana karşı yarışmak ve klostrofobinin doruklarındaki bu kabusu atlatmak zorundadır.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1462758/
Web Sitesi: http://experienceburied.com/

Buried: Theatrical Trailer



'Buried' Yeni Poster
'Buried' yeni trailer!
Coming Soon: BURIED  
Buried Teaser Trailer yayında!