9/10/2010

Supernatural 6x01 'Exile on Main Street' Promo ve bölümden kareler!
















The CW'in sevilen dizisi Supernatural için hasret bitmek üzere. 13 Mayıs'ta 5.sezonun son bölümünün yayınlanmasıyla tatile giren dizi 24 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 'Exile on Main Street' bölümüyle 6.sezona merhaba diyecek. Bölümden yayınlanan kareler ve fragmanı yazımızın devamında bulabilirsiniz. 6.sezon ile ilgili ufak bir kaç not: Dördüncü sezon "In The Beginning" bölümünde rol alan Mitch Pileggi (Samuel Campbell) ve dizinin ikinci sezonunda rol alan Frederic Lehne (Azazel) yeni sezonda tekrar gözükecek isimler olacak.  Ayrıca bir diğer sürpriz ise 15 Ekim'da yayınlanması planlanan 6.sezon bölümlerinden 'Weekend at Bobby's' bölümünde yönetmenlik koltuğundaki isim olarak Jensen Ackles'i görecek olmamız..

Supernatural - Exile on Main Street Promo 

After Dean gives up hunting, Sam is mysteriously freed from his cage in hell and finds Dean to tell him he must rejoin the fight.




  
























İlgili Başlıklar:
Supernatural 6.sezon '6.01 Exile on Main Street' 3 yeni promo ve Jared Padalecki'den fanların sorularına cevaplar!
Supernatural 6.sezon posteri yayınlandı!

The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Promo















Dün akşam yayınlanan ikinci sezonun ilk bölümü 'The Return' ile yeni sezona merhaba diyen 'The Vampire Diaries', 16 Eylül günü yayınlanacak 2.bölüm 'Brave New World' ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanı yazımızın devamında bulabilirsiniz. İkinci bölümün kısaca konusu şöyle: Çaresiz ve şaşkın durumdaki Caroline (Candie Accola) hastaneden ayrılır ve Mystic Falls Festivali'ndeki arkadaşlarının yanına döner. Damon (Ian Somerhalder) hemen müdahele etmek ister ancak Stefan (Paul Wesley) ve Elena (Nina Dobrev) Caroline'yi korur. Matt (Zach Roerig), Caroline'nin davranışları karşısında şaşkına dönmesine rağmen yine de ona karşı hislerini söylemeye çalışır. Tyler'in amcası Mason (Taylor Kinney) konusunda şüpheleri olan Damon, Tyler (Michael Trevino)'in değişken kişiliğinden faydalanıp Mason'un sırrını ortaya çıkarmaya çalışır. Etrafında olup bitenlerden dolayı üzgün olan Bonnie ise (Katerina Graham) öfkesini Damon'dan çıkarır.

The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' promo




İlgili Başlıklar:
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Promo #2 ve Sneak Peek
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den yeni kareler!
The Vampire Diaries 2.01 'The Return' yeni kareler! 
The Vampire Diaries 2x01 "The Return" Sneak Peek
'The Vampire Diaries' Avustralya GO! Channel' - Promo

The Gates 1x11 'Surfacing' Promo ve Kareler!














ABC'nin yaz dönemi dizisi The Gates, 05 Eylül Pazar günü yayınlanan 'Little Girl' ile 10.bölümü de geride bıraktı. 12 Eylül Pazar günü yayınlanacak 'Surfacing' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek olan dizide bölüm promo ve karelerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.Haftaya sezon finalini yapacak olan dizinin geride kalan programı şu şekilde:

Eylül 19: "Bad Moon Rising" 9|8c 
Eylül 19: "Moving Day" 10|9c

The Gates 1x11 'Surfacing' Promo
 
Nick's past comes back to haunt him with demons that are more real than he could fathom; Claire fears her family 
is in jeopardy when Emily's Aunt Nancy arrives with a social worker; Dana tries to reunite Charlie and Annie.














İlgili Başlıklar:
The Gates 1x10 'Little Girl Lost' Promo

'Saw 3D' (SAW VII) Official Trailer - İlk Fragman Yayında!












29 Ekim 2010 tarihinde vizyona girecek olan Saw (Testere) serisinin 7.filmi SAW VII (Saw 3D) için yayınlanan teaser ve filmden karelerin ardından beklenen video geldi ve Saw 3D ilk fragman yayında! Saw hayranlarını fazlasıyla heyecanlandıracağına inandığımız fragmanı yazımızın devamında bulabilirsiniz. Serinin 6.filminin de yönetmenliğini yapan 45 yaşındaki Kevin Greutert'in yeniden yönetmenlik koltuğunda olacağı Saw 3D, korku severler için merakla beklenen filmlerin vizyona gireceği Ekim ayının kuşkusuz en merakla beklenenlerinden..

Official Saw 3D Trailer Premiere

SAW VII (3D) - Künye
Yönetmen: Kevin Greutert
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong, Naomi Snieckus, Tanedra Howard, Rebecca Marshall, James Van Patten
Stüdyo: Lionsgate 
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Web Sitesi: http://saw3dmovie.com/

Saw VII'nin kısaca konusu şöyle: 'Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.'

Teaser Trailer


İlgili Başlıklar: 
'Saw 3D' (SAW VII)'den yeni kare!
'Saw 3D' (SAW VII)'den 3.Poster!
'Saw 3D' (SAW VII)'den 2.Poster!
Saw VII 'Saw 3D' Teaser Trailer yayında! (Yeni gösterim tarihi)   
Saw VII künye, filmden ilk kare ve Saw 3D teaser poster!


Haven 1x09: 'As You Were' Sneak Peek












Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven bir haftalık aranın ardından 10 Eylül Cuma günü yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor.. 'As You Were' isimli yeni bölümden sneak peek ve promoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bakalım her bölüm farklı bir gizemli olayın peşinde koşan Audrey ve Nathan'ı bu kez ne gibi sürprizler bekliyor. 13 bölümden oluşacak olan ilk sezonda bir sonraki bölüm 17 Eylül'de yayınlanacak 'The Hand You're Dealt' olacak.

Haven - Promo 1x09:As You Were
 
Audrey's surprise party turns into a nightmare when a predator joins the festivities.

As You Were - Sneak Peek - Haven : Episode 109


İlgili Başlıklar: 
Haven - Promo 1x09: 'As You Were'